Просування каналу на YouTube органічними методами

Просування каналу на YouTube органічними методами

25.05.22 22:14 0 694

Сьогодні ми поговоримо про те, як просунути канал на ютюбі. Як отримати нових підписників через збільшення органічного охоплення. Розберемо основні елементи, які впливають на просування ваших відео та вашого каналу. До речі, якщо вас цікавить професійна розкрутка ютуб каналів, то замовити її можна на сайті Pilum24.

Як працює YouTube?

Насамперед, потрібно розуміти, що YоuTube належить Google. Більшість принципів просування схожі на принципи пошуковика. Це означає, що контент має бути корисним, люди повинні знаходити те, що вони шукають, коли відкривають відео. Виходячи з цієї логіки потрібно підбирати заголовок, опис, теги та інше.

Яким має бути контент?

Якісний, цікавий, хороший контент — це недостатньо точні визначення. Тут важливе залучення. Алгоритми системи дивляться, який відсоток аудиторії дивилися ваше відео до кінця. Ті відео, які краще залучають, ранжуються вище, показуються у рекомендаціях. Перегляньте статистику своїх відео. Якщо в першу хвилину відвалюється більше 60 відсотків глядачів, треба змінювати тематику, або подання інформації.

Також важливо, щоб відео було релевантне тематиці каналу та інтересам вашої аудиторії. Тобто, якщо у вас успішний канал про кулінарії і ви раптом вирішите записати відео про те, як підстригти нігті черепасі - не чекайте хороших переглядів. Найкращою стратегією буде вибрати одну нішу, бажано невелику, і робити вузькоспрямовані відео.

Заголовки

Важливо грамотно оформити відео, щоб побачила його саме ваша цільова аудиторія. Цей процес починається із заголовка. Використовуйте такий заголовок, щоб побачила його невелика, але максимально релевантна аудиторія. Наприклад, якщо у вас відео про складання меблів з IKEA, не потрібно називати його "складання меблів". Краще назвіть відео "Як зібрати шафу купе икеа пакс". Точніша назва, що повторює популярний пошуковий запит - ось ключ до успіху.

Послухайте, насправді заголовки це настільки важливо, що якщо ви навчитеся підбирати відповідні для вашої ніші заголовки, це дозволить вам залучити величезний потік релевантної аудиторії. На ютюбі є навіть відео про те, як підібрати заголовок для відео.

Опис

Пам'ятаєте з чого ми розпочали розмову? Алгоритми YouTube схожі на алгоритми Google. При цьому в ютюбі багато відео і мало тексту. Текст цінується системою та допомагає їй визначати до якої категорії віднести відео.

Приділіть увагу першим 100 символам – саме вони помітні без розкриття. Якщо ваше відео триває більше 10 хвилин, додайте до тексту навігацію. Пам'ятайте про зручність користувачів і вони обов'язково віддячать вам.

Хештеги

Хештеги - це ціла наука. У парі із грамотними назвами вони дадуть потужний boost вашому каналу. У вікні хештегов ви можете ввести до 500 символів. Використовуйте максимум, але уникайте тих, які не належать до вашого відео. Рекомендується комбінувати широкі хештеги з вузькоспеціалізованими. Це важливо, щоб показуватися користувачам, які вже реагували на ваше відео.

Використання плагінів

Якщо ви починаєте розкручувати свій канал, або робите це давно, але хочете використовувати технічні хитрощі, сміливо використовуйте плагіни для розкручування ютюбу. Є кілька найпопулярніших, з платними підписками та з безкоштовними тарифами.

Плагіни допомагають підібрати правильні теги, заголовок і загалом допомагають оптимізувати канал. Також за допомогою них можна побачити, як просуваються ваші конкуренти. Якщо ви розглядаєте ваш канал як комерційний проект, витратите кілька тисяч на плагін для просування. Хороші інструменти не бувають безкоштовними.

Накрутка коментарів та лайків

Якщо ви займаєтеся SMM та маркетингом, то знаєте, що накрутка – це завжди погано. Знаєте? Але насправді, це не зовсім так. Звичайно, соціальні мережі завжди заявляють, що розпізнають будь-які види накруток, але у ютюбі є свої секрети. Якщо купувати до відео 20-30 коментарів, це може значно підвищити шанс потрапити до рекомендованих відео та отримати більший охоплення. Ви можете комбінувати цей прийом із таргетованою рекламою, або використовувати його окремо.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 59)
Попередня новина: Что такое нанопластика,и ...
Наступна новина: 6 преимуществ наличия ...

КОМЕНТАРІ