Професійні поради від Євгена Клопотенко: частина стратегії

Професійні поради від Євгена Клопотенко: частина стратегії

26.05.22 09:09 0 891

Кулінарія — це справжній творчий процес, при якому відбувається народження страви, де кожен дегустатор може відчути унікальний авторський настрій, переданий смаковими поєднаннями, відтінками спецій, особливою подачею частування. Почерк професіонала можна розгледіти не тільки в вмілій презентації та ідеальному смаку, але і в тому, які емоції може викликати їжа. Дивно, але за допомогою однієї страви можна передати ніжність, інше допоможе пробудити пристрасть, а третє стане відмінним натяком на абсолютну гармонію і любов.

Секрети кухні, яку відкриває для дегустатора кожен кухар-творець

Авторська кухня — це реальна можливість говорити з відвідувачами ресторанів і дегустаторами десертів, закусок і основних страв через результат кулінарного процесу. У Євгена Клопотенко на це йдуть лічені хвилини, за які талановитий кухар встигає створити справжній їстівний шедевр. Талановитий український кулінар вважає за краще не робити акценти на тільки на частуваннях місцевого походження, адже географія української кухні досить мізерна, якщо розглядати її в порівнянні з російською або європейською. Євген знає як говорити з людьми через свої страви, що досить талановито застосовує в роботі з морепродуктами, рибними делікатесами та овочевими закусками.

Рекомендації від переможця "Майстер Шеф"

Професійні поради від Євгена Клопотенко — це частина стратегії переможця кулінарного шоу, завдяки якій Євген розвивається не тільки як автор унікальних рецептів, але і як відмінний консультант з питань кухарського мистецтва. Створення будь-якого смачного шедевра не обходиться без маси нюансів. Саме на них і базується, наскільки успішним вийде чергове блюдо, яке господиня приготує вперше. Клопотенко намагається не просто розкручувати себе як особистість, але і всіма силами допомагає іншим майстрам прокладати шлях у світ десертів і закусок, супів і соусів.

Одним з головних порад від Євгена є настанова використовувати більше оригінальних і сміливих рішень в будь-якому кулінарному процесі. Варто тільки згадати, як ризикував сам Клопотенко у фіналі шоу, пропонуючи на суворий суд журі блюдо, приготоване в новій техніці, яку сам раніше ніколи не використовував. І саме такий підхід дозволив Євгену стати переможцем програми, довести своє професійне зростання, переконати гуру кулінарної справи в тому, що він і сам має право називатися майстром.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 73)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Рівненській області до 8 ...

КОМЕНТАРІ