TRcoin – криптовалюта майбутнього?

TRcoin – криптовалюта майбутнього?

27.05.22 15:18 14 1149

Ось  погляньте-но,  шановні  панове,  на  цей  малюночок:

C:\Users\User\Desktop\Иллюстрации\Декапитализация крипты.png

Тут ми можемо побачити, як понад 1.7 трлн доларів зникли безвісти на світовому ринку криптовалют. Пропали геть. Для країни, яка живе на 5 мільярдів доларів у місяць - такі суми нам важко уявити. Річ не про те, що українці якісь недолугі, навпаки. Просто у нас в обігу суми не таких порядків, тому трільйон доларів лунає для нас трохи абстрактно, приблизно як відстань у мільйон світлових років. Розумом це можливо осягнути, але уявити наочно важко, тому, що в житті ніколи з таким не зустрічався.

Наразі, розмовляючі голови з інтернету переконують усіх що «ситуація під контролем», що «от якби До Квон натиснув інші кнопки на компьютері – то все взагалі було б нормально, усі були б заможні та щасливі».
Переважна більшість опитаних нами українських експертів зазначає, що найголовніша причина даної кризи полягає у тому в якості забезпечення однієї криптовалюти встановлену іншу криптовалюту, у тої криптовалюти ще одну, таку ж саму. І десь на самому кінці цього харчового ланцюга знаходиться американський долар. Який теж, по правді кажучи, переживає не найкращі часи.

Тому а Україні, майже одночасно, ще до цієї масштабної кризи, відбулися дві події:

  • По-перше, Президент підписав Закон 3637 «Про віртуальні активи». Даний Закон, до речі вперше у світовій практиці, встановлює новий клас - «забезпечені віртуальні активи».
  • По-друге, приблизно у той же час на ринку з’явилась перша забезпечена криптовалюта – TRcoin.

Що стосується криптовалюти – то це справа логістичної компанії «Транспортика», вона запустила нову крипто монету TR-coin. Вважаю за потрібне трохи розповісти про цей стартап.

Транспортика – це сервіс, що працює як служба доставки на міжнародних перевезеннях. Клієнт розміщує замовлення про перевезення вантажу, вводить дані, програма знаходить водія. Товар завантажили - машина поїхала - клієнт платить за перевезення. Ось з цих грошей компанія «Транспортика бере свою комісію, а решта йде власнику машини, на пальне та інше.

За рахунок зручного, швидкого та надійного інтерфейсу, який дозволяє перевізникам знайти вантаж, а власникам вантажу – перевізника, компанія зайняла 16,7% ринку вантажоперевезень у країнах Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії. На даний час компанія має близько 3.000.000 замовників та 100.000 водіїв у різних країнах.

TRcoin – перша криптовалюта, що забезпечена логістичною діяльністю. Це альткоїн на базі блокчейну Etherium. За кожне замовлення клієнт отримує невеликий кешбек у вигляді якоїсь кількості TRcoin.

Водії, певною мірою, є майнерами, оскільки за кожне виконане замовлення отримують TRcoin. Майнерами водіїв можна назвати ще й тому, що розмір еміссії монет пов’язаний з розміром доходу від виконаних водіями перевезень вантажів. Це і є підкріплення ціни монети реальною діяльністю.

Щоб підтримувати курс та підвищувати попит, «Транспортика» має намір викуповувати монети на 33% чистого прибутку. Починаючи з 30 дня після лістингу, третина доходів компанії йде на зворотній викуп (так званий BuyBack) монети.

Звісно, будуть скептики, які усе піддаватимуть сумніву. Але ми зазначимо, що все минає, але три мільйони замовників у 20 країнах це набагато надійніше забезпечення, ніж низка сигналів у комп’ютері, який знаходиться, до речі, у двадцятій від тебе країні.

Отже, поява TRcoin як першого у світі представника принципово нового, набагато більш надійного та забезпеченого класу криптовалют, поновлює перспективи зростання крипто-ринку у всьому світі.

Безумовно, з часом з’являться конкуренти, будуть нові виклики та нові досягнення. Але на сьогодні TRcoin є криптовалютою майбутнього.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 83)
Наступна новина: Мила Білопухнаста: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
busily - 27.05.22

Супер! Автору - респект:)

аватар країна
yosius - 27.05.22

Вот так история!

аватар країна
Jane_29 - 27.05.22

Это просто бомба!!!

аватар країна
RomjKeeEE - 27.05.22

подробней пожалуйста

аватар країна
alekseimikhalchenkov - 27.05.22

Величезне дякую!

аватар країна
Kitoriko - 27.05.22

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
Calvito1 - 27.05.22

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
top898s - 27.05.22

клас!

аватар країна
antinos - 27.05.22

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
ichi404 - 27.05.22

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
starkone1 - 27.05.22

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
Fineya - 27.05.22

Чудово ..

аватар країна
Vladsan - 27.05.22

Супер-пупер!

аватар країна
Argonavtus - 27.05.22

А давно ли запустили этот сайт?