Обладнання для миття самообслуговування

Обладнання для миття самообслуговування

27.05.22 23:12 0 831

Компактні, багатофункціональні автомийки, що використовують системи самообслуговування, є критим міні-комплексом з кількома постами. На кожному машиномісці розташовується панель управління та шланги для подачі води та миючих засобів. За допомогою пульта з таймером клієнт самостійно вибирає необхідний процес для очищення свого автомобіля від бруду, пилу та комах. Основне обладнання розташоване в окремому приміщенні, недоступному для пересічних відвідувачів. Біля основного терміналу знаходяться окремі місця для прання килимків та прибирання салону.

Автомийка самообслуговування - необхідне обладнання

Безконтактний мийний комплекс оснащується декількома терміналами щодо прийому оплати та вибору режиму функціонування. Їхня кількість залежить від кількості постів. За типом виконання боксу розрізняють:

  • Відкриті. Тунельні наскрізні проїзди дозволяють зручно організувати рух із в'їздом в одній частині та виїздом в іншій.
  • Тупикові. За такої організації місць для очищення авто в'їзд та виїзд розташовані з одного боку.
  • Закриті. Комплекси оснащені ролетними воротами, що захищають приміщення від проникнення опадів. Такий варіант дозволяє комфортно очищати кузов автомобіля будь-якої пори року.

Ціна миття самообслуговування залежить від її розмірів та комплектації. Базовий комплект включає наступні опції:

  1. Блок керування. Невелика панель з екраном, кнопками, купюроприймачем та відділенням для жетонів. Він монтується всередині кожного боксу, з'єднуючись із центральним комп'ютером та основним обладнанням.
  2. Апарат високого тиску з робочим тиском 190 бар, продуктивністю 15 л/хв та потужністю 4-5 кВт. Таких параметрів вистачить обслуговування одного поста прохідністю 50 автомобілів на добу.
  3. Поворотна балка завдовжки 1700 мм із кутом обертання на 360 градусів. Блок для дозування автошампуню, воску та миючого розчину. Встановлюється на нержавіючу стійку та оснащується комплектом клапанів.
  4. Миючі пістолети, рукави високого тиску із захистом від заломів та перегинів.

Додатково можна купити обладнання для мийки самообслуговування, що здійснює очищення використаної води, миття щіткою та нагрівання рідини в зимовий час для попередження її замерзання у трубопроводах та пістолетах.

При необхідності купується пилосос, який монтується поза основним блоком. Так він не займає корисну площу та дозволяє отримати додатковий дохід, розширивши функціонал комплексу.

Для коректної роботи миття потрібно безперебійне подання води під тиском 2-4 бари зі швидкістю 2-7 кубометра на годину, а також підключення трифазної електромережі напругою 380 вольт і максимальною потужністю 30 кВт. Оскільки брудна вода із залишками хімічних речовин потрапляє в каналізацію, потрібна її попередня очистка згідно з СНіП. Підігрів води можна проводити за допомогою газового або електрокотла.

Типова автомийка самообслуговування включає наступні базові програми:

  • Подача активної піни;
  • Миття розчином миючого засобу під високим тиском;
  • Фінішне очищення водою;
  • нанесення воскового покриття;
  • Сушіння стисненим повітрям або демінералізованою водою.

Миття самообслуговування під ключ

Рівень доходності від інвестицій у безконтактний автомийний комплекс у 5-10 разів перевищує вкладення у житлову чи комерційну нерухомість. При цьому експлуатаційні витрати та управління вимагають мінімум коштів та часу власника. Для обслуговування такого центру потрібна мінімальна кількість людей.

Плануючи купити мийку самообслуговування під ключ, варто звернутися до спеціалізованої компанії, яка має великий досвід у сфері продажу та встановлення мийного обладнання різної потужності від провідних європейських та вітчизняних виробників. Її співробітники дадуть відповідь на питання, скільки коштує мийка самообслуговування і підберуть варіанти оснащення за прийнятними цінами.

Вкладаючи засоби в безконтактний мийний комплекс, ви отримуєте низку переваг:

  • Незначні витрати на оплату праці персоналу.
  • Можливість обслуговувати велику кількість автомобілів завдяки короткому часу очищення кожної одиниці транспорту.
  • Прозорий та чіткий контроль витрат та прибутку.
  • Висока популярність цієї послуги серед автолюбителів завдяки доступним цінам.

Автомийний модуль можна встановлювати та використовувати у будь-якому населеному пункті, а також доповнювати ним готельні, ресторанні комплекси біля великих транспортних вузлів або автозаправні станції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 73)
Попередня новина: Что такое Пилотная ...
Наступна новина: Інтернет-магазини книжок: ...

КОМЕНТАРІ