Ефективний спосіб монетизації закордонного трафіку

Ефективний спосіб монетизації закордонного трафіку

30.05.22 08:59 11 758

Сьогодні багато сайтів активно націлюються на закордонну аудиторію. Причина в цьому проста – на західному ринку більше потенційних відвідувачів як таких, там більше фінансових можливостей, вищі за ставки на рекламу. Саме тому інтерес до зарубіжної аудиторії поступово зростає. Багато хто починає робити англомовні версії своїх сайтів. Нерідко можна побачити і варіанти іншими мовами.

Які засоби монетизації зарубіжної аудиторії?

У принципі, схеми монетизації багато в чому схожі на ті, що застосовуються на локальному ринку. Це традиційні формати оголошень, партнерський маркетинг, ремаркетинг та ін. Відмінність у тому, що на ринку є значно більше компаній, які займаються монетизацією трафіку і вибрати з них може бути досить непростим завданням. Особливо якщо ви раніше не стикалися з цим питанням.

Рекомендуємо звернутися до компанії WMG international, яка спеціалізується на монетизації зарубіжної аудиторії для сайтів із країн СНД. Компанія співпрацює з провідними світовими партнерськими мережами, агенствами та видавцями. Це дозволяє отримати зовнішні показники понад 3 млрд. показів на місяць. Застосування технологій ремаркетингу та передових форматів об'яв гарантує високий рівень конверсії вашого закордонного трафіку.

Переваги співпраці з видавничою агенцією

Співпрацюючи з видавничим агентством WMGroup, ви гарантовано отримаєте найкращі умови з викупу вашого трафіку, оскільки видавнича система збирає найкращі пропозиції з різних мереж та пропонує найбільш релевантні варіанти з найвищими ставками викупу. Це дозволяє отримати максимальний дохід та забезпечує більший відсоток викупу вашого трафіку.

Крім цього, як кажуть на заході, "WMGroup is reliable and trusted partner", тобто перевірений та надійний партнер. Серед видавців, які співпрацюють із WMGroup числяться великі медіа-групи, телеканали, портали.

Все ще думаєте, чи варто монетизувати закордонну аудиторію? Поки що ви думаєте – інші заробляють! Якщо є трафік, його варто пробувати монетизувати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 61)
Наступна новина: Переваги проживання у ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Solo337 - 30.05.22

Все четко и по делу. Хорошо написано, благодарю.

аватар країна
Mediator1 - 30.05.22

просто афигенно !!!!))

аватар країна
veselis - 30.05.22

А можна дізнатися, у вас дизайн сайту шаблонний? Теж собі такий хочу ...

аватар країна
litvinsedaya - 30.05.22

Очень и очень неплохо!!!

аватар країна
ADMK1 - 30.05.22

А чи давно запустили цей сайт?

аватар країна
deafky - 30.05.22

И правда креатив…супер!

аватар країна
rosimbest - 30.05.22

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)

аватар країна
GatePHP - 30.05.22

Сайт супер, побільше б таких!

аватар країна
IrvineDublin - 30.05.22

Це просто бомба !!!

аватар країна
Repuls3r - 30.05.22

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
Odderry - 30.05.22

подробней пожалуйста