Переваги проживання у котеджному містечку «Золоче»

Переваги проживання у котеджному містечку «Золоче»

30.05.22 09:28 11 686

Раніше багато хто прагнув жити у місті, оскільки він асоціювався із сучасним успішним способом життя. Асфальтовані дороги, налагоджена інфраструктура, близькість роботи та інші блага цивілізації вабили комфортом та впорядкованістю. Але останнім часом тенденція змінилася і вже багато міських жителів мріють купити будинок за містом. Інноваційні технології будівництва дозволили створювати цілі селища та котеджні містечка з якісними комунікаціями, що часто перевершують міські умови.

Котеджне містечко «Золоче» - чудовий зразок високого рівня проектування та успішного застосування останніх технологій при зведенні котеджів та інших будівель. Котедж у цьому дивовижному містечку – найоптимальніший варіант у випадку, якщо ви хочете купити дім під Києвом, просто вигідно вкласти кошти, підкреслити свій статус, забезпечити комфорт та здоров'я собі та своїй родині.

Особливості

Комплекс «Золоче» розташований під Києвом біля затоки Дніпра та потопає у пишній зелені. Будинки котеджного типу відносяться до будівель бізнес-класу і розташовуються як на першій, так і на другій лінії за особняками. Кожен із них має площу до 325 кв.м. та прилеглу територію до 18 соток.

Під час проектування будівель враховувалися всілякі потреби власника. Грамотно та надійно проведено електрику, газ, вода, а також передбачено кабельне ТБ та інтернет комунікації. Зручне функціональне планування приміщень та індивідуальний дизайн-проект для кожного окремого котеджу вигідно відрізняють будівлі цього комплексу від інших подібних містечок.

Однією з привабливих рис придбання будинку за містом є те, що ви отримуєте можливість насолоджуватися чистотою та красою природи, при цьому не відриваючись від ділової активності в місті. З котеджного селища легко дістатися до Києва та назад, що є безперечною перевагою.

Можливості для відпочинку

Незалежно від статі та віку, кожен зможе знайти собі тут цікаві розваги та можливість просто добре відпочити. Яхт-клуб зі стоянкою для катерів та упорядкований пляж дозволять вам покататися з вітерцем по Дніпру або поніжитися на сонечку.

Паркова зона подарує вам відчуття близькості природи, а доріжки для бігу та їзди на велосипеді дозволять підтримувати хорошу фізичну форму. Сучасний волейбольний, баскетбольний майданчики, а також поля для футболу та мініфутболу допоможуть організувати своє дозвілля любителям цих командних ігор.

Для найменших мешканців комплексу є два дитячі майданчики з різноманітними гірками, гойдалками та іншими забавами.

Вигідне вкладення

Багато хто замислюється про фінансову доцільність вартості житла в котеджному містечку. Варто відзначити, що з огляду на всі позитивні фактори та переваги життя поблизу природи, ціна є розумною та вигідною.

Вирішивши купити котедж в «Золочі», ви стаєте власником не просто будинку з прилеглою територією, але практично окремого маленького світу, який ви можете змінювати на свій розсуд.

Повна безпека

Для кожної людини важливий психологічний комфорт та безпека. Будівництво елітних котеджів передбачає впорядковану територію, продуману інфраструктуру, цілодобову охорону, які забезпечать вам комфорт, спокій та захист. Ті, хто має дітей, особливо оцінять те, що в цьому котеджному містечку дитину можна відпускати гуляти вулицями та в парку без ризику небажаних та небезпечних знайомств та пригод.

Приємне сусідство

До вибору власного будинку людина приходить не одразу. Зазвичай це відбувається вже у свідомому віці, коли є сім'я чи бажання мати сім'ю, а також коли просто втомлюєшся від міського поспіху та починаєш розуміти цінність гарного спокійного відпочинку на природі. Таким чином ви можете бути впевнені в адекватності ваших сусідів і, можливо, у вас з'являться нові добрі друзі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 63)
Попередня новина: Ефективний спосіб ...
Наступна новина: Чому варто замовити ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Kukurdaeba - 30.05.22

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
AsaScis - 30.05.22

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
LinKhanZi - 30.05.22

просто афигенно!!!!))

аватар країна
Grewm - 30.05.22

Стаття цікава, але мені здається, все це казки, не більше.

аватар країна
alexxmaster - 30.05.22

Читаешь это и думаешь...

аватар країна
Miyadzaki - 30.05.22

Позволю себе не согласится с вами

аватар країна
Lapa24 - 30.05.22

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
UberEscort - 30.05.22

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
VanyaXaker - 30.05.22

Невероятно!

аватар країна
AntonBatono - 30.05.22

мудро

аватар країна
criogen - 30.05.22

реальна тема