Перші ознаки вагітності

Перші ознаки вагітності

31.05.22 11:23 16 1350

Природа створила жінку так, що вона не може знати достовірно про свою вагітність на ранніх термінах. На жаль, наш організм не здатний якимось точним сигналом повідомити нам про життя, що зародилося всередині нас. Але непрямих ознак, викликаних гормональними змінами, є дуже багато. Відразу варто сказати, що у кожної жінки вагітність викликає різні прояви. Всі ми індивідуальні - хтось страждає на всі перераховані симптоми в перший же місяць, а хтось відчує в собі малюка, тільки коли той почне рухатися. Тому тільки в клініці гінекології може точно визначити, чи є всередині вас малюк. Далі, ми розглянемо основні ознаки ранньої вагітності, а більш детально про це ви можете прочитати на сайті пологового будинку "Leleka": https://leleka.com.ua/ua/media-center/article-information/rannie-priznaki-beremennosti/.

Найперші ознаки вагітності – до затримки чи після неї?

Дослідженнями доведено, що яйцеклітину можна запліднити протягом 12 годин після овуляції, потім вона просто гине. А перші ознаки вагітності жінка може відчути відразу після того, як ембріон імплантується до стінки матки – через тиждень після овуляції або трохи пізніше. Саме в цей період починає виділятися ХГЛ – гормон вагітності, який провокує перші зміни в організмі майбутньої мами.

Коли ви зможете відчути на собі симптоми вагітності – до затримки місячних або після – залежить від тривалості вашого циклу та термінів овуляції. Раніше, ніж ваш організм сам це усвідомлює, ви навряд чи зможете знати напевно. Але якщо у вас на озброєнні тест на вагітність, то точність результату залежатиме від того, наскільки давно у вас була менструація.

Які ознаки вагітності ранні?

Пам'ятайте, що відсутність нижче наведених ознак не гарантує відсутність вагітності. Кожна жінка індивідуальна та її організм по-своєму реагує на появу всередині нового життя.

Ранні ознаки вагітності:

  • Постійна наявність високої базальної температури. Ті, хто контролює свій цикл за допомогою вимірювань базальної температури, знають, що про овуляцію свідчить її підвищення. Але за відсутності зачаття, вона падає і починається менструація у звичні терміни. Якщо настала вагітність, то базальна температура так і залишається високою.
  • Затримка менструації. Це одна з вірних ознак, що підтверджує наявність малюка у вас усередині. Але якщо ваш цикл нерегулярний, раніше були серйозні збої, рекомендуємо звернутися до гінеколога.
  • Збільшені груди та болючі відчуття в них. Це пов'язано з тим, що буде лактація, і груди повинні до неї підготуватися. Змінене гормональне тло відразу сигналізує вам про це.
  • Зміна смакових уподобань. Причому іноді настільки радикально, що деякі жінки згадують про це ще багато років після пологів. Це свідчить про те, що організму майбутньої мами не вистачає певних елементів.
  • Часте сечовипускання. Це викликано тим, що здавлюється сечовий міхур через збільшення матки.
  • Підвищена втома, сонливість, погіршення пам'яті, складність концентрації уваги. Все це відбувається через те, що організм активно вступає у фазу серйозної перебудови та всі процеси зазнають змін. Жінка готується стати матір'ю!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 73)
Попередня новина: MacBook Pro 2022: що ...
Наступна новина: Як вибрати друкарню для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
MorsPrincip - 31.05.22

прочитала с удовольствием

аватар країна
user_41 - 31.05.22

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
alidmin - 31.05.22

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
Seeknopeek - 31.05.22

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
tpakkktop - 31.05.22

подробней пожалуйста

аватар країна
CATLINK - 31.05.22

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
Lasvegaslas - 31.05.22

Прямо даже не верится

аватар країна
Enjqlqkwbbw - 31.05.22

Додав в закладки

аватар країна
SomnSt - 31.05.22

Вот так история!

аватар країна
M1KV420 - 31.05.22

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
DybiDo - 31.05.22

Супер-пупер!

аватар країна
fracfurt - 31.05.22

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
liveenigmalive - 31.05.22

пізнавальна тема

аватар країна
CrazyOl - 31.05.22

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Rob_KioS - 31.05.22

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
MaSterM1nD - 31.05.22

Сайт супер, побільше б таких!