Наталія Мосейчук до Дня захисту дітей попросила про допомогу

Наталія Мосейчук до Дня захисту дітей попросила про допомогу

01.06.22 13:38 5 1263

Ведуча Марафону «Єдині новини» від 1+1 Наталія Мосейчук у свій день народження подякувала глядачам у соцмережі за привітання та попросила замість подарунків їй зробити добру справу до Дня захисту дітей і допомогти дітям на термінові потреби. Мосейчук зазначила, що зараз, під час війни, як ніколи треба триматися один одного та робити добрі справи.

«Друзі! Дякую вам за щирі вітання та підтримку у цей день. Зараз ми кожен один для одного підтримка та опора. І дуже важливо триматися разом - разом до перемоги. А особливо зараз підтримка потрібна нашим дітям - їм будувати цю країну, їм будувати майбутнє. Тому сьогодні, у ці дні дуже важливо їх підтримати. На платформі Dobro.ua відкрито єдиний збір Україна СОС - туди ми збираємо кошти на гуманітарну допомогу та оперативне реагування на важливі потреби: https://dobro.ua/project/Ukraine_sos/

Запрошую долучитися до допомоги. А ми все покажемо та відзвітуємо! Кожна гривня важлива! Дякую і бережіть себе!», - написала Мосейчук на своїй сторінці у соцмережі.

Ukraine SOS -  єдиний благодійний збір від ведучих 1+1 і команд Благодійного фонду «Ти не один» 1+1 media. Кошти підуть туди, де найбільше потрібні - на пальне для волонтерів-водіїв, перевезення і прийняття термінових гуманітарних вантажів, оперативну якісну психологічну, освітню та іншу допомогу українським дітям, адресну матеріальну підтримку родин у важких ситуаціях, допомогу в евакуації, закупи медичних витратних матеріалів на звернення лікарень, тощо.

Ведуча розповіла, що у столичному «Охматдиті» на прохання вчителів, батьків та лікарів, вже відновила роботу Школа супергероїв. Зараз там вже працюють вчителі із дітками, котрі потрапили туди через важкі поранення на війни, або перебувають на довготривалому лікуванні. Навіть і в Харкові найближчими днями скоро запуститься Школа супергероїв.

«Інші школи на паузі, працюємо онлайн. На зв’язку з вчителями Херсону. Чекаємо і віримо, місто повернемо і скоро зустрінемось. На жаль, поки Кабмін і держава не може фінансувати школи в лікарнях. Тож тимчасово робимо це за допомоги партнерів», - розповідає Мосейчук.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)
Попередня новина: Почему стоит нанимать ...
Наступна новина: Цепная электропила ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
RuslanG22 - 01.06.22

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Tengor - 01.06.22

Вот это да!

аватар країна
Kortik72 - 01.06.22

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
ne_pasha - 01.06.22

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Ivanov_Alexandr - 01.06.22

Прямо навіть не віриться