Який iPhone краще купити в 2022 році?

Який iPhone краще купити в 2022 році?

01.06.22 13:54 21 758

Можливо, ви чули, що «айфон» є найпопулярнішим смартфоном у США. Але це не зовсім точно, тому що зараз Apple продає багато різних моделей iPhone (вісім на момент написання цієї статті). Огляньте прилавки трьох основних перевізників США, а також Cricket і Metro, і ця цифра збільшується набагато вище.

Кожна з восьми моделей Apple має особливу привабливість, незалежно від того, чи стосується це ціни, розміру, функцій чи терміну служби акумулятора. Що стосується моделей, які продають інші оператори, ми бачимо аргументи для поколінь 13, 12, 11, SE та 8. Але X, XR і XS більше не є хорошими показниками в порівнянні з іншими доступними телефонами, тоді як телефони 7 і 6s сповільнюються через вік.

Ми перевірили кожен телефон Apple, починаючи з iPhone першого покоління в 2007 році. І хочемо поділитися результатами. Ну а на сайті https://readd.org/best-smartphones-apple-2022/ ви можете переглянути рейтинг та детальний опис кожної моделі.

Коли вийде новий iPhone?

Наступним випуском iPhone буде лінійка iPhone 14 у вересні або жовтні 2022 року. Останній iPhone SE вийшов у березні 2022 року, а лінійка iPhone 13 – наприкінці 2021 року.

Найпотужніший iPhone

З кожним роком з’являються все швидші та потужніші iPhone. Якщо ви схильні грати в багато ігор або навіть переглядати велику кількість веб-сторінок із великим вмістом зображень, краще використовувати швидший процесор.

Ми очікуємо, що загальна продуктивність, включаючи продуктивність веб-перегляду, підвищиться на 15-20% для кожного нового покоління мікросхем Apple серії A. Між A14 (в iPhone 12) і A15 (в iPhone 13) немає такої великої різниці, але є величезна різниця між ними та A9 (в iPhone 6s).

Вам потрібен iPhone 5G?

Серії iPhone 12 і 13 – це телефони 5G, які підтримують нові мережі C-діапазону. Це вагомий аргумент для того, щоб не вибирати нічого старішого за iPhone 12 на T-Mobile або Verizon. T-Mobile вже розширив свою швидку мережу середнього діапазону 5G на більшу частину країни, а Verizon запустив C-діапазон, який охоплює близько 100 мільйонів американців у січні. Обидві системи мають значну різницю в швидкості з’єднання та продуктивності.

Якщо ви користуєтеся AT&T, я не бачу, щоб 5G так швидко змінився. Це не стук для AT&T — її мережа 4G чудова, і якщо не турбуватися про 5G, ви отримаєте більше можливостей для iPhone. Зауважте, що продуктивність 4G/LTE на iPhone 11 Pro та iPhone серії 12 краща, ніж на стандартних iPhone 11, iPhone SE або попередніх моделях iPhone, завдяки технології 4x4 MIMO.

Ми досліджуємо деякі результати практичних тестів, які показують різницю між продуктивністю 4G і 5G на iPhone в нашій історії про те, чи потрібен вам iPhone 5G.

Щоб дізнатися, чи має значення 5G, де ви живете, перегляньте нашу історію про Найшвидші мобільні мережі.

Найкраща камера для iPhone

Наскільки серйозно ви ставитеся до фотографування за допомогою смартфона? Це може допомогти визначити ваш вибір iPhone.

iPhone 11 представив нічний режим, який недоступний на телефонах SE або попередніх моделях. Я вважаю, що це дуже важлива особливість. Кожен робить фотографії в умовах низької освітленості, і нічний режим має велике значення.

Серії iPhone 11, 12 і 13 також мають ширококутні камери, які допомагають вмістити більше пейзажів у знімок. Вони чудово підходять, якщо ви намагаєтеся сфотографувати групи або натовпи людей. Телефони Pro та Plus мають камери з 2-3-кратним зумом, які допомагають знімати чіткі великі плани.

Найкращий розмір iPhone

Деякі люди люблять великі телефони. Деякі люблять маленькі телефони. Лінійка iPhone пропонує і те, і інше.

Якщо ви оновлюєтеся з дуже старого iPhone, усі нові телефони будуть здаватися великими. iPhone SE такого ж розміру, як і моделі iPhone 6, 7 і 8, і буде найбільш знайомий людям з цими пристроями. iPhone 13 mini є найменшим на сьогоднішній день iPhone, але він має більший екран, ніж SE, 6, 7 і 8 через меншу рамку та відсутність кнопки «Додому». Якщо ви пропустите крихітний iPhone 4, вам не пощастило; на ринку більше немає нічого такого маленького.

iPhone 13 mini ідеально підходить, якщо ви шанувальник невеликих телефонів. Він поєднує відносно зручний для рук і кишені розмір з усіма найновішими функціями.

Якщо у вас поганий зір або тремтять руки, вам можуть сподобатися великі сенсорні цілі та більші екрани на моделях Max. Вони також чудові, якщо ви дивитеся багато відео на телефоні, але вони можуть бути важкими.

Більші iPhone зазвичай мають більший термін служби акумулятора, ніж менші iPhone (оскільки вони мають більші батареї), але всі нові моделі iPhone 13 мають кращий термін служби батареї, ніж моделі iPhone 12 такого ж розміру.

iPhone Touch ID і роз'єми для навушників

З лінійки iPhone зникають дві функції: Touch ID і роз'єм для навушників.

iPhone SE — єдиний iPhone, який має фізичну кнопку «Додому» та сканер Touch ID. У серії iPhone 8 вони також є. Останнім iPhone з роз’ємом для навушників був 6s, який зараз працює повільно й у нього не вистачає часу на підтримку програмного забезпечення, тому ми не рекомендуємо його. На цьому етапі вам, ймовірно, слід поступитися і придбати бездротові навушники.

Ваш iPhone – це годинник

У iPhone зрештою закінчується підтримка програмного забезпечення. Остання операційна система iPhone, iOS 15, працює лише на iPhone 6s або новіших моделях. Очікуйте, що щороку покоління iPhone буде скидатися, оскільки новітнє програмне забезпечення вимагає потужніших процесорів, ніж дуже старі моделі. Не плачте занадто багато за 6s та йому подібними; це зараз телефон семирічної давності.

Ми більше не рекомендуємо телефони старше лінійки iPhone 8; вони, ймовірно, отримають принаймні два роки підтримки ОС. Якщо вам потрібен телефон із довгостроковою вартістю перепродажу, вибирайте iPhone 12 покоління або вище.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 73)
Попередня новина: Цепная электропила ...
Наступна новина: Зеленые удобрения ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
squade812 - 02.06.22

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
kilertony - 01.06.22

Вы не правы.

аватар країна
veterudalih - 01.06.22

После прочтения даже мне тема стала интересна.

аватар країна
alex2k7 - 01.06.22

просто афигенно!!!!))

аватар країна
yobatigde - 01.06.22

Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....

аватар країна
ThePurpleDrunk - 01.06.22

новость послал по инету.

аватар країна
D_o_b_r_i_y - 01.06.22

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
nevsevolod - 01.06.22

Мне понравилось!

аватар країна
JamesRandy96 - 01.06.22

Спасибо за статью

аватар країна
Krovin - 01.06.22

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.

аватар країна
imafox - 01.06.22

Портал просто супер!

аватар країна
alksnk - 01.06.22

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
JhonGalt - 01.06.22

Величезне дякую!

аватар країна
Lourensiy - 01.06.22

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
Ponchik_oj - 01.06.22

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
svitty177 - 01.06.22

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
komna - 01.06.22

Даже и не докопаешься.

аватар країна
mclil - 01.06.22

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
AirArctica - 01.06.22

подкупила искренность статьи

аватар країна
korchuk - 01.06.22

Дуже сподобалася ваша стаття

аватар країна
Og420kuhs - 01.06.22

Красивый пост, многосмысленный…