Переваги роботи водієм таксі у компанії «Болт»

Переваги роботи водієм таксі у компанії «Болт»

02.06.22 10:25 0 562

У такий непростий час багато людей шукають роботу, розглядаючи різні вакансії, але не завжди влаштовує розмір заробітної плати, яку пропонує роботодавець. Середньостатичний щомісячний доход українця – 10 тисяч гривень. На жаль, цих грошей вистачає лише на оплату комунальних послуг та харчування. Ким влаштуватися, щоб покращити якість життя? Водієм таксі у компанію «Болт». Надайте послуги трансферу власним автомобілем, отримуйте до 40,000 гривень на місяць – це реально!

Робота для відповідальних кандидатів

Bolt – міжнародна компанія, яка швидко розвивається. Її спеціалізація – надання послуг із перевезення пасажирів. На даний момент сервіс працює у багатьох містах України, а саме:

  • Вінниця;
  • Дніпро;
  • Запоріжжя;
  • Івано-Франківськ;
  • Київ;
  • Кривий Ріг;
  • Львів;
  • Миколаїв;
  • Одеса;
  • Полтава;
  • Харків.

Зараз компанія набирає водіїв, які мають власне авто, гарантуючи велику кількість замовлень. Тому якщо вас цыкавить, наприклад, робота в таксі Івано Франківськ, Bolt - це те, що вам потрібно. Стати частиною команди може кожен бажаючий, якщо відповідає наступним вимогам:

  1. відсутність судимостей;
  2. повнолітній вік;
  3. наявність документів, що засвідчують особу, права водія категорії В, техпаспорти на машину, страховки ОСАЦВ.

Компанія зацікавлена  в тому, щоб кожен новий клієнт став постійним, тому є певні вимоги до транспортного засобу. Автомобілі всіх моделей ВАЗ та "Део Ланос" не підходять для роботи в цій службі таксі. Машини інших марок мають бути технічно справними, чистими зовні та всередині. Від параметрів ТЗ залежить тарифний план.

Нюанси працевлаштування

Реєструйтеся водієм у Bolt таксі на офіційному сайті або на ресурсі партнера. В обох випадках потрібно заповнити спеціальну форму і чекати на дзвінок менеджера. Перед працевлаштуванням кандидат має відвідати офіс компанії та пройти експрес-навчання. Із собою необхідно взяти документи, перераховані раніше. Після успішного закінчення навчання та вирішення формальних питань можна завантажувати програму та працювати.

Замовлення на сервісі Bolt є цілодобово, водії мають можливість самостійно регулювати графік. Немає жодних рамок та обмежень. Чим більше виконано замовлень, тим вищий дохід! До того ж, вдячні клієнти за якісний сервіс залишають чайові – приємний бонус, який не доведеться з кимось ділити.

Де краще залишати заявку – на офіційному сайті чи на ресурсі партнера?

Якщо у вас немає ІП, ФОП чи ТОВ та відсутнє бажання його відкривати, вибирайте другий варіант. Пряма співпраця вигідна для приватних підприємців та тих, хто хотів би ним стати та має у своєму розпорядженні автопарк із 5 і більше ТЗ. Решту краще зареєструвати у партнера. Водії, які таким чином працевлаштувалися, відзначають наступні переваги:

  • швидка та проста процедура реєстрації;
  • низький відсоток посередника;
  • відмінний дохід у розмірі 20–40 тисяч гривень на місяць;
  • щотижневі стабільні виплати.

Безперечно, щоб мати високу заробітну плату, потрібно працювати. При 8-годинному виконанні замовлень на добу (із законними вихідними будь-які дні) рівень доходу порадує. Сервіс працює таким чином, що водії не простоюють і не витрачають час, будучи на лінії. Передбачено функцію Back-to-Back, тобто можна брати під час трансферу пасажира нове замовлення.

Працювати в «Болті» також вигідно з наступних причин:

  1. знижки на заправку та обслуговування авто;
  2. бонуси за брендування машини;
  3. можливість розрахунку за пальне засобами підприємства;
  4. вибір радіусу обслуговування.

Водії бачать, скільки заробили, стабільно одержують гроші щотижня. Плануйте графік виходу лінію, зумовлюйте дохід.

Як бачите, отримувати в Україні гарну зарплатню європейського рівня цілком реально! Не треба їхати за кордон, щоби підвищити рівень життя. Подбайте про фінансову стабільність, працюйте насолоду. «Болт» – це надійна компанія, яка дорожить відповідальними водіями та готова запропонувати найкращі умови гідним кандидатам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 80)
Наступна новина: В Тернополі звернення ...

КОМЕНТАРІ