«Наші дітки зараз мріють про мир і Перемогу України!»: Соломія Вітвіцька привітала пацієнтів Охматдиту з Днем захисту дітей

«Наші дітки зараз мріють про мир і Перемогу України!»: Соломія Вітвіцька привітала пацієнтів Охматдиту з Днем захисту дітей

03.06.22 22:57 0 641

Ведуча марафону «Єдині новини» Соломія Вітвіцька привітала маленьких пацієнтів столичної лікарні — НДСЛ «Охматдит» з Днем захисту дітей. Концерти для діток відбуваються в лікарні щотижня. Це стало доброю традицією. Їх організовує Соломія Вітвіцька.

Перед  маленькими пацієнтами, їхніми батьками і лікарями виступили: співачка Світлана Тарабарова, співаки Grohotsky, Ян Костирко, український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина». Гурт DSIDE BAND влаштував для всіх танцювальний майстер-клас. А гримерка Вікторія Бесараб розфарбувала у патріотичні кольори модель і малювала дітям аквагрим. Допомогли з організацією заходу — волонтерський центр «Печерськ» SAL-show.

«Ми співали, танцювали, грались і багато фотографувались! Наздоганяли вкрадені 3 місяці щасливого дитинства. Діткам і дорослим все дуже сподобалось! Правда, нам завадила повітряна тривога - на вулиці було дуже добре, і навіть дітки, котрі не могли спуститись або їм лікарі не дозволяли, з вікон своїх палат могли дивитись. Але війна триває і не треба нехтувати сигналами повітряної тривоги. Тому ми всі перейшли в укриття. Але все одно всі були щасливі!», — розповідає Соломія Вітвіцька, ведуча 1+1.

Дуже зворушив усіх присутніх виступ подруги Соломії, Світлани Тарабарової. Співачка виконала свою пісню «Дорога додому».

«Було багато сліз. Адже багато пацієнтів — діти, котрі виїхали з окупованих територій, зруйнованих міст. Зокрема, я познайомилась з дівчиною з Маріуполя. Вона з сином виїжджала з Маріуполя прямо з-під обстрілів. Вона плакала тому що у неї немає більше дому. Немає куди повертатись. Все це дуже боляче і прикро. Але ми всі об'єднуємось, підтримуємо один одного і наступної п'ятниці знову зустрінемось в Охматдиті! Наші дітки зараз мріють про мир і Перемогу України і малюють свої мрії!», — ділиться телезірка. 

Долучайтесь до благодійного збору Ukraine SOS від благодійного фонду 1+1 медіа — «Ти не один». Швидке реагування на термінові потреби. В тому числі допомога дитячим лікарням — https://dobro.ua/project/Ukraine_sos/

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)
Попередня новина: Резьбовые фиксаторы ...
Наступна новина: Криптовалюта: основные ...

КОМЕНТАРІ