Найкраща кава в зернах у 2022 році

Найкраща кава в зернах у 2022 році

10.06.22 11:15 0 1178

Здавалося б: життя стало швидким і готувати каву із зерен у 2022 році буде ніколи. Проте люди напилися розчинного, скуштували напоїв у кав'ярнях і хочуть щоранку вдома насолоджуватися чашкою бадьороъ кави. Тож інтерес до зернової кави анітрохи не згас, а навпаки – на піку попиту. Тому представляємо вам рейтинг найкращої зернової кави по версії "УкрЗахідІнформ". Ну а на сайті https://domkofe.com.ua/ua/blog/luchshij-kofe-2022-goda-kakoj-kofe-vybirayut/ ви можете переглянути альтернативний рейтинг.

Топ-3 марок найкращої кави в зернах 2022 по версії "УкрЗахідІнформ"

Під час підготовки рейтингу ми розглядали продукти за кількома критеріями:

  • публічні відгуки;
  • співвідношення ціни та якості;
  • доступність кави;
  • повнота інформації, яку надає марка на упаковці.

Lavazza

Бренд довгий час в Україні був представлений лише у кав'ярнях та працював з юридичними особами, поставляючи кавомашини та зерно компаніями. Кілька років тому вони стрімко увірвалися на масовий ринок. Причому за ці роки середня ціна пачки знизилася. Одні скаржаться, мовляв, це вже не та "Lavazza", що раніше. Інші раді, що можуть долучитися до італійської обсмажування. Вона темна, іноді на межі перепаленості.

Якщо ви просто хочете познайомитися з цією маркою, тоді почніть із ORO у золотій упаковці. Її найпростіше знайти. Потім оцініть Crema & Aroma. Якщо шукаєте каву в зернах без кофеїну, то він є у бренду. Це, між іншим, рідкість. Найбільш збалансованим у компанії визнають суміш арабіки та робусти Top Class Gran Gusto.

Egoiste

Іноді «кавові» блогери влаштовують дегустації зерна із супермаркетів. Суть таких роликів завжди одна: «у магазинах продають пересмажений сурогат, люди нічого не розуміють у каві». Але що цікаво, нам зустрічалися кілька оглядів, у яких цьому бренду давали непогану оцінку. І це точно не було рекомендованою рекламою. Тому що блогер все також плювався, але казав, мовляв, «Egoiste» з усіх більш-менш, але все одно не ідеал.

Ми в нашому огляді найкращої кави в зернах, не такі сноби. Вважаємо, що про смаки не сперечаються, а уявлення про прекрасне у всіх різні. Ця марка справді високо котирується серед любителів чорного напою. Вибір продуктів не такий великий, зате очі не розбігаються. Шукаєте просто хорошу каву – беріть Noir або Espresso. Любите додавати молоко та варити в турці – тоді варто спробувати Truffle.

illy

Цю каву привозять з Італії — марка зародилася у цій чудовій країні. Варто відзначити, що продукт рівно такого ж смаку, що й на батьківщині ми перевіряли. Щоб познайомитися з кавою вперше скуштуйте Classico, а якщо любите більш щільний напій, тоді - Intenso. У бренду є і моносорти з Бразилії, Ефіопії та Гватемали.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 76)
Попередня новина: В Тернополі ТНПУ ...
Наступна новина: Плюси та мінуси гранітних ...

КОМЕНТАРІ