Центр «Допомога армії від Тернополя» незабаром запрацює у місті

Центр «Допомога армії від Тернополя» незабаром запрацює у місті

14.06.22 08:44 0 506
110 днів, а це понад чотири місяці, Україна потерпає внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. Волонтери та усі небайдужі українці щоденно, не покладаючи рук, збирають необхідну допомогу для наших захисників та відправляють її на передову.

З метою налагодження процесу безкоштовної доставки вантажів з Тернополя у місця дислокації наших воїнів, на базі управління соціальної політики (вул. Лисенка, 8) незабаром запрацює центр «Допомога армії від Тернополя».

«Всі, хто відправляє посилки на фронт, знають наскільки це складно, і з якими труднощами доводиться стикатися, адже потрібно шукати волонтерів та домовлятися про доставку вантажу. Тому було прийнято рішення створити такий центр, - пояснює міський голова Сергій Надал. - Ми забезпечуємо логістику, складування, навантаження, паливно-мастильні матеріали, а також доставки посилок до місця дислокації наших військових. Такі рейси мають стати регулярними і допомога армії від Тернополя повинна їхати у всіх напрямках, де воюють тернополяни. Я закликаю зголошуватися водіїв, які мають вантажні мікроавтобуси чи інший транспорт для перевезення вантажу з нашого міста у місця дислокації наших воїнів. Ми заправимо вас та вирішимо усі організаційні питання».

Водіїв-волонтерів, які виявили бажання допомогти наблизити нашу перемогу, просимо звертатися на «гарячу лінію» за телефоном +38 (067) 009 15 40.

Для усіх, хто хоче відправляти посилки, згодом буде повідомлено про можливості передачі та дні, коли такі поїздки будуть здійснюватися.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: veteran Hub ...
Наступна новина: 14 червня на кількох ...

КОМЕНТАРІ