Як вибрати меблі в спальню?

Як вибрати меблі в спальню?

19.06.22 22:05 20 833

Спальня має бути стильною, комфортною та функціональною, особливо якщо йдеться про облаштування спальні у невеликій квартирі, де необхідно поєднати спальне місце, гардероб та, наприклад, робоче місце. Саме тому питання, яку купити спальню, є для потенційних покупців дуже важливим. Затишок, компактність, якість та приваблива ціна мають для покупця визначальне значення. Вибирати спальню слід, орієнтуючись на розміри, конфігурацію кімнати, а також ваші особисті уподобання та те, які функції вона виконуватиме. Вибір дизайну також залежить від багатьох факторів. Однотонні варіанти з мінімумом деталей підійдуть для сучасної спальні у стилі хай-тек. Якщо ви тяжієте до класики, то зупиніться на моделях з контрастною обробкою та багатою фурнітурою. Світлі варіанти зорово розширюють простір, що є оптимальним вибором для невеликої за розміром кімнати.

У разі складання комплекту окремих компонентів рекомендується в першу чергу купити ліжко. У великій спальні гармонійно виглядатиме двоспальна модель. Для меблювання невеликої кімнати краще вибрати диван з розкладним механізмом. Вночі це комфортне спальне місце, а протягом дня зручна зона відпочинку.

Для меблювання спальні все-таки одного ліжка недостатньо, інакше кімната буде незатишною та нефункціональною. Вибираючи спальне місце, додатково зверніть увагу на тумби біля ліжка. Або можна замінити тумби на витончені столики біля узголів'я.

Без комода теж важко обійтися при оформленні спальні Його можна вважати символом цього приміщення, який надійно зберігає постільні речі, комплекти нижньої білизни та інші потрібні речі. Якщо над стільницею комода повісити дзеркало, такий комплект вийде більш функціональним, і кімната буде виглядати просторіше.

У цьому випадку комод з'явиться нова роль, він з успіхом замінить туалетний столик. Широка верхня поверхня комода є додатковим простором для розміщення різноманітних декоративних предметів. Також можна встановити панель ТБ або аудіосистему. Багато квартирах-студіях власники проводять зонування приміщення за допомогою комода.

Установка шафи в спальні - питання особистих уподобань та інших місць для зберігання. Громіздка і об'ємна шафа поступово поступається позиціями шаф-купе різних розмірів і модифікацій. Такі моделі допомагають заощаджувати місце, а їх фасади прикрасять будь-яку спальню. Але, якщо ви не хочете захаращувати простір, оптимально замінити його на довгий і глибокий комод, який також зможе служити полицею для встановлення лампи, зберігання книг та різних речей. Влаштувати місця для зберігання можна в цьому випадку під ліжком, у тому числі вибрати спеціальну модель ліжка з ящиками під матрацом.

У спальні особливо привабливо для жінок виглядає туалетний столик. У меблевих салонах ви зможете вибрати будь-який з безлічі варіантів: із закріпленим дзеркалом, із тристулковим типу трюмо, з відкидним або зовсім без нього. Розміри, форми та колір представлені на будь-який смак та до будь-якого інтер'єру. Замість туалетного столика можна вибрати невелику консоль, яка відіграватиме роль компактного робочого місця.

Дзеркало може бути частиною конструкції шафи або туалетного столика, а може бути окремим елементом гарнітури. Розрізняють вироби настінного та підлогового типу. Рами, розміри та оздоблення також дуже різні.

Додати комфорту спальні допоможе стильний пуф або банкет оригінальної форми. Цей предмет розташовують зазвичай поруч шафою, комодом або туалетним столиком. Як правило, для зручності вони мають м'яке сидіння. Також є варіанти із місцем для зберігання.

Для якої кімнати не призначалися меблі, головні вимоги до них - це якість і надійність. Зверніть увагу, чи немає гострих кутів або інших конструктивних елементів, які можуть призвести до травмування. Переважно вибирати для спалень моделі без гострих кромок, із закругленими кутами.

Це лише основні моменти, які треба врахувати. Приходьте до наших салонів за новими інтер'єрними ідеями. Вивчайте, вибирайте, перевіряйте особисто. Наші консультанти обов'язково підберуть для вас оптимальні варіанти спалень, у яких затишно засинати та приємно прокидатися!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 66)
Попередня новина: У Тернополі відзначили ...
Наступна новина: Переваги квартирного ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ow890 - 20.06.22

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
Tigrhelp - 20.06.22

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.

аватар країна
Dafilin - 20.06.22

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
badboy13121488 - 20.06.22

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
Denmais - 20.06.22

Мені сподобалося!

аватар країна
kkcoltd - 20.06.22

поміняй назву домену

аватар країна
gr1b04eg - 20.06.22

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
KyshaiteVkysno - 20.06.22

Спасибо за статью

аватар країна
AveMensa - 20.06.22

Спасибо за статью

аватар країна
AlexKott - 20.06.22

Побольше б таких постов на блоге.

аватар країна
rum22233 - 20.06.22

Дуже сподобалася ваша стаття

аватар країна
DirtBandido - 20.06.22

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
koptelova - 20.06.22

А можна дізнатися, у вас дизайн сайту шаблонний? Теж собі такий хочу ...

аватар країна
djndksnx - 20.06.22

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
tarasenkoandrey - 20.06.22

Все нравится. Спасибо за пост!

аватар країна
Shopping4u - 20.06.22

Сайт просто чудовий, порекомендую всім знайомим!

аватар країна
FRVNKE01 - 20.06.22

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
l33tzxc - 19.06.22

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
Internet_crush - 19.06.22

Абсолютно согласен

аватар країна
magma2284 - 19.06.22

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!