5 ознак,що вам потрібне виготовлення дверей на замовлення

5 ознак,що вам потрібне виготовлення дверей на замовлення

20.06.22 20:26 0 516

Двері не мають точного терміну служби. Матеріал, вік і якість встановлення грають роль у тому, як довго вони прослужать. Щоб визначити, коли настав час зробити рішучий крок і замінити двері, прочитайте ці п'ять контрольних ознак.

Ознака № 1: ви відчуваєте протяг

Старі двері набагато частіше пропускають протяги і вологу у ваш будинок, а це не вартує ніякої вінтажної чарівності. Це може бути трохи складно визначити, тому що вони можуть виглядати абсолютно нормально. Спробуйте встати перед дверима (з внутрішньої сторони) і провести рукою за кілька сантиметрів від місця, де рама зустрічається з дверима. Якщо ви відчуваєте зміну температури або бачите люфт, настав час для виготовлення дверей на замовлення. Крім того, нові двері з кращою ізоляцією контролюватимуть потік повітря і, можливо, навіть заощадять близько тисячі гривень на щомісячному рахунку за електроенергію.

Ознака № 2: Ви можете явно побачити деформацію або потріскану фарбу

Сувора погода – і особливо різкі перепади температур та вплив вологи – можуть спричинити значну деформацію або розтріскування матеріалу. Якщо справа доходить до точки видимого пошкодження, двері не тільки схильні до витоків повітря і комах, але також можуть бути структурно ненадійними. На жаль, деформовані двері не можна відремонтувати, і зрештою вони тріснуть і згниють. Зробіть собі ласку і купіть двері до того, як через стару в будинок потраплять комахи.

Ознака № 3: Відчиняти та зачиняти двері стало важко

Це одна з найбільш явних ознак того, що конструкція знаходиться на останньому подиху. Якщо двері важко відчиняти і зачиняти, швидше за все, вони порядком постаріли, вам потрібні нові вхідні двері, хоча це також може бути пов'язане з неправильною установкою.

Ознака № 4: На підлозі з'явилися подряпини

Вважайте подряпини на дерев'яних підлогах тривожним сигналом про те, що настав час купити двері нового зразка. Це ще одна ознака деформації та пошкодження від погодних умов, яка найчастіше зустрічається у старих будинках.

Ознака № 5: ви не почуваєтеся у безпеці

Двері – це насамперед функціональність, і ви повинні почуватися в безпеці. Якщо вам здається, що конструкцію легко зламати, настав час її оновити. Старі двері зазвичай постачаються зі старими замками, і це може стати серйозною проблемою, коли йдеться про захист від зловмисників. Можливо, вам підійдуть броньовані двері.

Де замовити виготовлення дверей?

Якщо вас цікавить виготовлення дверей на замовлення, зверніть увагу на компанію StarDesign. Виробник, установник та постачальник в одній особі з 2010 року. Будучи одним з провідних постачальників дверей в Україні, StarDesign не тільки постачають стандартні розміри, але й виготовляють двері на замовлення, всі мислимі та немислимі типи конструкцій.

Включаючи розсувні двері міжкімнатні, двостулкові двері, французькі, кишенькові та двері патіо. Все це в різних обробках із масиву дерева та інших матеріалів. У них також є величезний асортимент високоякісної фурнітури для ваших міжкімнатних і вхідних дверей.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 83)

КОМЕНТАРІ