Журнальний столик із дерева – стильне рішення для вашої оселі

Журнальний столик із дерева – стильне рішення для вашої оселі

30.06.22 22:46 0 613

Якщо для вас важливим є вдале поєднання комфорту та стилю, тоді журнальний стіл з дерева – це маст-хев! Завдяки простоті дизайну столик стане незамінним практичним предметом. У вашій оселі точно знайдеться річ, яка буде органічно та зручно розташовуватися на його поверхні. А знайти якісний журнальний можна в компанії Lori. Вона має власне виробництво в західній частині України і повністю контролює всі етапи виготовлення меблів – від покупки сировини до доставки замовнику.

Що важливо врахувати при виборі?

Журнальні столи з дерева здатні перетворити будь-яку оселю у стильний та затишний куточок. Варто підкреслити ряд переваг, які притаманні таким меблям. Це надійність, зручність та практичність. Усі вони обумовлені екологічністю матеріалів, мініатюрністю та простотою дизайну.

Але визначитися з покупкою іноді доволі складно. Щоб полегшити цей процес, варто ознайомитися з деякими корисними порадами. Ось на що потрібно насамперед звертати увагу:

  • Матеріал. Перевагу слід надавати столам, які виготовляються з екологічної та міцної сировини. Саме це є запорукою довготривалої служби.
  • Обробка. Зазвичай столи, які виготовляються із ДСП, можуть мати нерівну поверхню (скалки, відколи), що може бути небезпечним і для дітей, і для дорослих. Тому для попередження травмування слід обирати меблі з натурального дерева.
  • Призначення. Не менш важливим є визначитись з тим, що саме буде знаходитись на поверхні столу. Журнальні столи призначені для невеликих навантажень. Ідеально підходять для келихів вина, чашки з чаєм чи кавою, невеликої вази з квітами.
  • Кріплення. Кожен гвинт та болт повинен бути розміщений рівно та не мати явних слідів іржі. Якщо ж виробники меблів нехтують таким правилом, це може обернутись у кращому випадку коротким терміном служби стола або гірше того – травмою.

Окрім вищеперелічених настанов, важливо не забувати і про безпеку та зручність. Журнальний стіл не повинен мати загострених кутів, оскільки це може стати причиною серйозних травм у дитини. А також такі моделі не завжди зручні у використанні.

Журнальні столи з дерева

Де купити журнальний столик?

Купити якісні журнальні столи за ціною від 3 000 до 12 490 грн. в Україні можна на офіційному сайті компанії Lori. В асортименті представлені три позиції:

  • «Данте»;
  • «Марк»;
  • «Екліпс».

Кожен з них має круглу форму, тим самим попереджаючи травмування і забезпечуючи зручність під час експлуатації. Покриття для вибраної моделі ви можете обрати самостійно на сайті.

Усі меблі виготовляються з натурального дуба та прослужать протягом тривалого часу. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам якості та безпеки. Спеціалісти компанії Lori також можуть виготовити меблі на замовлення відповідно до всіх ваших побажань.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 64)
Попередня новина: Як школярам знайти ...
Наступна новина: Єгор Гордєєв виступив на ...

КОМЕНТАРІ