У Тернополі працівники підрядної організації продовжують ремонтувати дороги,де спостерігається найбільше аварійних ям та вибоїн

У Тернополі працівники підрядної організації продовжують ремонтувати дороги,де спостерігається найбільше аварійних ям та вибоїн

01.07.22 11:08 0 468
Ремонт асфальтобетонного покриття на магістральних дорогах Тернополя та на тих вулицях, де спостерігається найбільше вибоїн, триває.

Впродовж тижня працівники підрядної організації локально замінили верхній шар дорожнього покриття за адресами: вул. Студинського, провулок Шкільний, вул. Козацька, вул. Білецька, вул. Наливайка.

30 червня, заплановано провести підготовчі роботи – нарізання ремонтних карт, та вкладання нового шару асфальтобетону на вулицях Гагаріна і Студинського та на провулку Садовому.

Продовжуються й ремонтні роботи на перетині вулиць Татарська-Глибока. Наразі там проводиться ремонт колодязів каналізаційної мережі, дощеприймальних та оглядових колодязів, а також влаштування бордюрів.

Відновлюються й підходи автомобільного моста через р. Серет на вул. Митрополита А. Шептицького та ремонтуються ділянки безнапірної та напірної каналізації в районі КНС №7 з метою недопущення виникнення аварійної ситуації.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ