Повсякденні речі для милого образу

Повсякденні речі для милого образу

01.07.22 23:26 1 741

Практично та зручно – ось основний запит усіх стильних дівчат при виборі жіночого одягу. На зміну високим підборам і надто вузьким спідницям прийшли затишні невимушені образи, в яких тепер переважає повсякденний одяг.

Отже, який він – повсякденний літній жіночий одяг? Насамперед, це прості фасони в мінімалізмі, основний акцент у яких – функціональність та якість тканини (натуральні матеріали). Зручно і те, що такі правильно підібрані речі можуть бути базою для всього гардеробу. Вони не вибагливі у догляді, а також дуже зносостійкі.

Повсякденне вбрання стилісти ділять на кілька напрямків. Поговоримо про те, як створити стильні, жіночі та романтичні образи у кожному з них.

Simple casual

Вільний крій одягу, найчастіше з деніму, бавовни та трикотажу. Такий вільний крій забезпечить максимально комфортний рух без сковування. Найчастіше до цієї групи відносять м'які джинси, футболки, світшоти, сорочки та спортивне взуття. Комбінуйте однотонні варіанти верху з низом у непомітний малюнок, і ви отримаєте стильний та зручний образ на кожен день.

Chic casual

Цей напрямок дуже люблять дизайнери, тому що основний його посил - поєднувати в одному образі непоєднуване. Для сміливих дівчат такі неординарні комплекти – виклик усьому світові та чергове підтвердження своєї креативності та сміливості. Таких дівчат можна побачити у спортивних трико, на підборах, у капелюсі та повітряному блейзері. Не бійтесь експериментувати – спробуйте і ви.

Smart casual

Мабуть, найпопулярніший напрямок на сьогоднішній день, який підкреслює елегантність, витонченість та жіночність своєї володарки. Дівчата, які віддають перевагу образам в стилі smart casual, обирають класичний одяг і комбінують його з полегшеними варіантами. Наприклад, джинси з діловим жакетом, сукня з взуттям без підборів або кросівками, класичні брюки прямого крою з водолазкою. Важливу роль таких образах відіграють і правильно підібрані аксесуари.

Respect Casual

Цей стиль повсякденних луків похід на попередній, але відрізняється тим, що підкреслює ще особливіший статус жінки за рахунок фактури, правильних ліній та силуету та благородних відтінків. Ідеальним чином тут можна вважати варіант із брюками карамельного кольору, класичної сорочки або блузки у світлих тонах, взуття без каблуків та кілька іміджевих аксесуарів.

Більшість речей у гардеробі у дівчини, яка віддає перевагу повсякденному стилю одягу – це вільний крій з натуральних м'яких струменюючих матеріалів, серед яких багато сарафанів, суконь, блуз та брюк.

І не забувайте: будь-який одяг повинен підкреслювати всі ваші переваги та приховувати навіть найменші недоліки.

Основне посилання красивих образів з повсякденного одягу – зробити так, щоб такі образи не виглядали просто нудними та непривабливими. Навпаки, додавайте акценти у свій лук, обирайте цікаві деталі та персоналізуйте кожен образ безпосередньо під себе та ситуацію.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)
Попередня новина: ...
Наступна новина: Японская косметика для тела ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Artymka666 - 01.07.22

Нормусь