Переваги Google Pixel у порівнянні з іншими мобільними телефонами

Переваги Google Pixel у порівнянні з іншими мобільними телефонами

06.07.22 22:25 2 980

У кожного виробника Смартфонів Google є козир у рукаві, щоб виділитися серед інших і нарешті змусити користувача купувати свої мобільні пристрої. І Google не збирався відмовлятися від пікселів, крім того, буде корисно, що він відповідає за розробку операційної системи, яка переважає в більшості сучасних терміналів.
З цієї причини настав час дізнатися про деякі з переваг, які ми можемо знайти в цих терміналах і чи варті вони того для майбутньої покупки. Хоча, якщо він у нас уже є в руках, ми вже користуватимемося. Крім того, функції, які ми покажемо вам у цих смартфонах, можуть змусити вас легко передумати та зважитися на покупку одного з них.

Оновлення системи раніше за всіх

Як могло бути інакше, Пікселі мають кращий сервіс, коли справа доходить до останніх Android оновлення . В основному через щось мало б бути те, що у виробника є власна лінійка смартфонів. Таким чином, ми стикаємося з однією з величезних переваг, які мають мільйони користувачів цих мобільних пристроїв.

Таким чином, коли Android запускає нове оновлення, першими його отримують завжди користувачі, які мають смартфони Google. А також ранній доступ до можливих бета-версій, як це було у разі різних бета-версій останньої версії операційної системи американської фірми. Крім того, якщо ви купуєте новий Pixel, нам гарантується трирічний термін оновлення програмного забезпечення – обіцянка, яку не всі бренди можуть виконати сьогодні.

Найкращий нічний режим Android

Хоча можливість мати останні оновлення раніше за інших виробників - не єдина їх перевага. У цих смартфонах є програмне забезпечення для камер, а також технології, за допомогою яких їм вдається значно відрізнятися від своїх конкурентів. Крім того, вони зазвичай вважаються користувачами серед телефонів із найкращими камерами.

Не вдаючись у подробиці, Google пікселів є одним з найкращих нічних режимів всіх Android. Ми маємо на увазі Нічний приціл, функціональність, яка змогла ще більше покращити нічну фотозйомку мобільних телефонів.

Реалізація фотографій з Google Pixel 3 XL

Сьогодні телефони постачаються з невеликими сенсорами, тому вони починають страждати, коли яскравість зображення падає нижче 30 люкс (одиниця сили світла). Однак ми можемо знайти HDR мобільні, що дають прийнятні результати до 3 люкс. Тим не менш, цей режим мобільних телефонів Google може дати нам хороші результати при яскравості до 0.3 люксів без використання спалаху.

Необмежена кількість Google Фото майже для кожного пікселя

Щоправда полягає в тому, що ще однією перевагою, яка, як уважали, збережеться серед мобільних телефонів американської фірми, буде: необмежене сховище в Google Фото. Хоча нарешті такого не було. Тим не менш, ті користувачі, які вирішать купити будь-який з терміналів бренду, які знаходяться між Pixel 1 і 5, як і раніше, матимуть можливість робити необмежене та безкоштовне резервне копіювання фотографій та відео. Що ж, з майбутнього асортименту своїх мобільних пристроїв вони більше не матимуть цього безкоштовного необмеженого простору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 73)
Попередня новина: У Тернополі вшанували ...
Наступна новина: Аренда офиса в Одессе - ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ECherkas - 06.07.22

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
Meatball1488 - 06.07.22

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?