Незабутній уїк-енд в Карпатах

Незабутній уїк-енд в Карпатах

08.07.22 23:34 10 8349

Не всі люблять борги подорожі? Одних вони стомлюють, інших просто обмежує бюджет. У такому випадку зручно розглядати міні-тури, які дозволять подорожувати і бачити світ своїми очима. Один з таких варіантів - тур в Карпати з Рівного на 5 днів. Прекрасна можливість зазирнути в саме серце західної України, насолодитися величчю гір і мальовничою красою природи. Такі нетривалі тури сьогодні організовує для вас Туристичне агентство «Атлант Тур». Захоплюючі вихідні, комфортне проживання та море незабутніх емоцій гарантовані.

Карпати і Говерла

Один з найпопулярніших маршрутів, що дозволяє оглянути найвідоміші пам'ятки цього краю. Даний тур користується величезною популярністю, тому існує на регулярній основі. Ви можете просто вибрати зручну дату протягом усього місяця. Під час туру ви відвідаєте найкрасивіші міста Західної України – Рівне, Луцьк, Яремче, Микуличин, Татарів, Яблуниця, Ворохта. Екскурсоводи пропонують насичену та цікаву програму, під час якої Ви відвідаєте Яремчанський сувенірний ринок, водоспад «Пробій», а також найвідоміший місцевий ресторан «Гуцульщина». Цей день запам'ятається не тільки величною природою, а й смачною кухнею і пам'ятними сувенірами, які неодмінно сподобаються вашим знайомим і друзям.

Наступного дня автобус відвезе вас до Скель Довбуша – абсолютно унікальне місце. Ви зможете познайомитися з діяльністю відомого ватажка, а потім відправитися в екстремальну подорож на джипах.

Наступний день відкриє перед вами нові висоти, а саме - сходження на найвищу гору в нашій країні. Ви відчуєте всю її велич, коли опинитеся на висоті в 2061 метр над рівнем моря. Весь похід вас буде супроводжувати досвідчений гід, тому безпека такої подорожі гарантована.

В інші дні ви зможете відчути справжній релакс від купання в теплих чанах. А тим, хто не уявляє свій відпочинок без клубів і спа неодмінно припаде до смаку VODA day & nightclub, який розташувався на березі найбільшого штучного озера в Європі. Шанувальникам екстриму буде організована поїздка на канатній дорозі над озером на велосипеді. А ще спуск по тролеї, відвідування пивоварні і багато іншого.

Вартість туру доступна кожному, тому не втрачайте час, Подаруйте собі незабутні емоції. З точними цінами і подробицями програми можна ознайомитися на сайті туроператора Атлант Тур.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 63)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Aleks1982nino - 08.07.22

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
GaliaF - 08.07.22

отлично !!! Все супер!

аватар країна
PoloSkin - 08.07.22

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
bapemen - 08.07.22

Восхитительно..

аватар країна
bijaysky - 08.07.22

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
Plastion - 08.07.22

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
shakurrr - 08.07.22

Велике спасибі!

аватар країна
Flamel_12 - 08.07.22

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
Dilopamized - 08.07.22

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
Woglinde - 08.07.22

соглашусь с автором