Керамічні обігрівачі

Керамічні обігрівачі

18.07.22 14:15 16 1162

Одні люблять зиму, а інші ж не можуть дочекатися її завершення. Одна річ, з якою вони можуть погодитися, полягає в тому, що низькі температури, які вона приносить, не такі вже й приємні, коли дістають нас навіть у приміщенні. Необхідність опалювати свій дім взимку є необхідністю для українців, щоб зігрітися та захистити труби вашого будинку від замерзання. На жаль, реальність така, що опалення будинку впливає на фінансовий стан і, якщо не будете обережні, можете щомісяця отримувати досить значні рахунки за опалення.

Тепер, якщо не зацікавлені в тому, щоб запускати дров’яну піч щоранку, або якщо мешкаєте в квартирі і все одно не можете піти цим шляхом, куди це приведе? Хороша новина полягає в тому, що альтернативи існують. Якщо шукали обігрівач спеціально для спальні, офісу чи вітальні, то, напевно, вже натрапляли на керамічні обігрівачі.

Обігрівачі як з високими, так і з низькими налаштуваннями — це доступний і зручний спосіб підтримувати тепло в оселі, незалежно від того, чи йде мова про однокімнатну квартиру в місті чи великий маєток в передмісті. Керамічні обігрівачі стають все більш популярними серед людей, які шукають швидке тепло без великих витрат. Що таке керамічні обігрівачі, у чому їх переваги та як визначити, що краще вибрати їх з-поміж інших обігрівачів?

Що таке керамічний обігрівач?

Обігрівач живиться від електрики, і його можна підключити до будь-якої стандартної розетки потужністю 180 Вт, що робить його чудовим додатковим джерелом обігріву до будь-якої системи центрального опалення або її відсутності. Вони бувають різних форм і розмірів — маленькі та квадратні або високі та стрункі. Потужність обігріву може бути різною, але будь-який обігрівач зможе забезпечити теплом невелике приміщення або кімнату.

Обігрівач, зазвичай, електричний, що означає, що можете підключити його до будь-якої розетки у своєму домі. Однак спосіб, за допомогою якого цей тип обігрівача опалює будинок, буде відрізнятися. Існують інфрачервоні обігрівачі приміщень, газові обігрівачі приміщень, масляні обігрівачі приміщень і керамічні обігрівачі приміщень — це лише деякі з них. Ця публікація присвячена саме керамічним обігрівачам.

Розуміння типів керамічних обігрівачів

Всупереч своїй назві, керамічні обігрівачі не виготовляються повністю з кераміки. Ці обігрівачі зазвичай містять пластик у більшості своїх компонентів разом із деякою кількістю металу. Керамічна частина обігрівача – це нагрівальний елемент, виготовлений з кераміки з позитивним температурним коефіцієнтом (ПТК), який нагріває повітря, що проходить над ним. Завдяки довговічності кераміки обігрівач повинен пропрацювати багато років без поломок за умови регулярного очищення від пилу та інших частинок.

Конвективні керамічні обігрівачі

За великим рахунком, керамічні обігрівачі найчастіше з'являються в конвективному вигляді. У цьому типі методу нагрівання електрика нагріває ряд алюмінієвих частин (так звані ребра), які передають тепло керамічному нагрівальному елементу. У той же час блок забирає холодне повітря з основи обігрівача і проштовхує його через керамічний елемент і металеві частини, нагріваючи повітря і розсіюючи його в кімнаті. Більшість конвективних обігрівачів також використовують вентилятор для вдування теплого повітря в навколишній простір; це має додаткову перевагу, оскільки допомагає швидше нагріти всю кімнату.

Ми знаємо, що гаряче повітря піднімається вгору, а прохолодне опускається, тому ми знаємо, що більш прохолодне повітря буде штовхатися вниз, ближче до впускного отвору на обігрівачі, де воно проходитиме свій шлях через систему обігрівача, поки не вийде зверху, як тепле повітря. Як швидко електрообігрівач може нагріти повітря залежить від розміру кімнати, висоти стелі та кількості щілин або протягів у цій частині будинку.

Променеві керамічні обігрівачі

Навпаки, променеві керамічні обігрівачі все ще використовують електрику для нагрівання керамічної пластини, але вони не використовують жодного типу вентилятора для введення або видування повітря. Замість цього обігрівач випромінює тепло безпосередньо на предмети на своєму шляху. Температура виділеного тепла висока порівняно з навколишніми об'єктами, які матимуть нижчу температуру; ці об’єкти поглинатимуть тепло, коли воно досягне їх, природно підвищуючи свою власну температуру.

Променеві обігрівачі не обігріватимуть усе приміщення, як це роблять конвекційні, але тепло зберігається довше, оскільки воно знаходиться всередині предметів, а не в повітрі. Таким чином, випромінювальні керамічні обігрівачі, як правило, вважаються більш ефективними для генерування тепла там, де це необхідно. Однак вони не будуть такими ефективними, якщо потрібно буде переходити з кімнати в кімнату, оскільки тепло не поширюватиметься з Вами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 68)
Наступна новина: Самые распространенные ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
samueltawit - 18.07.22

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
Xuligan_2017 - 18.07.22

Блестящая идея

аватар країна
Redmayor - 18.07.22

Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!

аватар країна
astralnaut - 18.07.22

класс!

аватар країна
busily - 18.07.22

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
voffkazalman - 18.07.22

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
ZAPRAVKA2017 - 18.07.22

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
gzqwerty - 18.07.22

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
MIGHTYMM - 18.07.22

Было интересно почитать!!!

аватар країна
svitty177 - 18.07.22

Побольше бы таких статей

аватар країна
Nightisdark - 18.07.22

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
AlexNst - 18.07.22

мудро

аватар країна
kaluga196 - 18.07.22

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
Arseniy_Kolesnikov - 18.07.22

Большое спасибо, прикольно написанно креативно

аватар країна
kapellan - 18.07.22

Абсолютно согласен

аватар країна
lisalisalol - 18.07.22

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?