ByBit-біржа,з якою ви завжди будете в плюсі

ByBit-біржа,з якою ви завжди будете в плюсі

24.07.22 06:50 0 654

Криптовалютні біржі продовжують набирати популярність, а такий варіант заробітку привертає все більше людей по всьому світу. Трохи досвіду, базові знання і ви вже готові успішно торгувати і навіть освоювати нові інструменти. Хороший набір можливостей пропонує порівняно нова біржа Байбіт з можливістю торгівлі в один кліки і функцією розвороту. І найголовніше, що комісійна політика прозора і зрозуміла кожному, без будь-яких замудрених багаторівневих схем. Якщо брокер ByBit ваш перший досвід, то тут є зручна і зрозуміла демо-версія на 10 відкритих угод, після яких вам все стане гранично зрозуміло.

Що вас чекає?

  • Простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, відмінна та зручна платформа
  • Поповнення: за допомогою карток Visa / Mastercard через фіатний шлюз. Виведення коштів через криптовалюти
  • Мінімальний депозит: Від 1 USD
  • Інструменти: BTC/USD, ETH/USD, XRP/USD, EOS / USD та BTC / USDT, USDT парі-ETH – USDT, LINK/ USDT, LTC / USDT, XTZ / USDT
  • Ринкові, лімітні та умовні ордери
  • Цікаві конкурси та приємні бонуси як для новачків, так і для постійних клієнтів.

А також вигідна партнерська програма. Щомісячна комісія від Bybit кожному партнеру становить до 30% прибутку біржі від рефералу. Сьогодні біржа вже пропонує своїм клієнтам широкий функціонал, але при цьому продовжує розширювати арсенал інструментів та технологічні можливості платформ.

Почніть заробляти вже сьогодні

Отримати перші навички роботи на біржі можна теж в мережі Інтернет. Ви можете почитати літературу з даної теми або подивитися кілька навчальних роликів в мережі Інтернет. Якщо ви дійсно налаштовані торгувати криптовалюта і отримувати від цього бізнесу прибуток, то з Bybit у вас це неодмінно вийде. Адже сенс все одно не змінюється-купити дешевше і продати дорожче. База інструментів і принцип визначення цілей для торгівлі ставляться таким же чином, як і на ринках цінних паперів або Форексі. Але на відміну від фондового або валютного ринку волатильність, яка спостерігається на біржі криптовалюта, в сотні разів більше. А одним з основних визначень, з якими стикаються учасники ринку – це тренд і трендовий рух ціни.

Ми рекомендуємо не відразу працювати з великими сумами, а починати з невеликого бюджету, поступово збільшуючи його в міру надходження прибутку. Такий підхід дозволить мінімізувати втрати і отримати більше досвіду. Бажаємо успіху і успішних угод!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 51)
Наступна новина: На території ...

КОМЕНТАРІ