З Тернополя для захисників на передову відправили 100 комплектів літньої військової форми

З Тернополя для захисників на передову відправили 100 комплектів літньої військової форми

24.07.22 09:09 0 386
Понад п’ять місяців в Україні триває повномасштабна війна розпочата російською федерацією. За цей час мешканці Тернопільської громади та усі небайдужі об’єдналися та налагодили доставлення гуманітарної допомоги для наших захисників на передову.

Так, 20 липня для потреб військовослужбовців Збройних сил України з нашого міста передали 100 комплектів літньої сучасної військової форми.

«У Тернополі не залишилось байдужих до війни людей та кожен долучається як може, аби допомогти нашим захисникам та пришвидшити нашу перемогу, - зазначає міський голова Сергій Надал. – висловлюю вдячність працівникам закладів культури нашої громади та міста, які зібрали кошти, поцікавились, які потреби є у наших військових. Зокрема, був запит на нову сучасну літню військову форму, тож замовили їх пошиття. Форми відповідають усім стандартам ЗСУ. Відтак цю форму відправляємо безпосередньо на передову тим, кому вона є найбільше необхідною».

Як розповідає начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Світлана Козелко, до цієї допомоги долучилися практично усі заклади культури громади: духовий оркестр, міські бібліотеки, будинки культури, сільські бібліотеки, художні та музичні школи.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: у КНП «Центр ...
Наступна новина: В Тернополі у парку ...

КОМЕНТАРІ