У різних мікрорайонах Тернополя продовжується виконання поточних ремонтів дорожнього покриття

У різних мікрорайонах Тернополя продовжується виконання поточних ремонтів дорожнього покриття

24.07.22 10:05 0 418
У Тернополі працівники підрядних організацій продовжують виконувати поточні ремонти дорожнього покриття та ремонтувати двори, що були розпочаті у попередньому році.

21 липня, заплановано провести нарізання ремонтних карт на вулицях: Промислова, Текстильна, Енергетична, Збаразька, Броварна, Бродівська та на транспортній розв’язці Збаразька – Злуки – Текстильна. Також триватиме вкладання нового шару асфальтобетону на: вул. Збаразька–просп.Злуки–вул. Текстильна, вул. Промислова, вул. Текстильна, вул. Енергетична, вул. Збаразька.

Окрім того, тривають роботи з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького, де працівники підрядної організації виконують роботи з фрезерування дорожнього полотна. У зв’язку з цим, рух транспорту на цій ділянці дещо ускладнений.

На вулиці Квітовій триває підключення нового водопроводу до вже наявного.

Цими днями завершився ремонт проїжджої частини на перехресті вулиць Татарська-Глибока, де повністю відремонтовано дощоприймальні решітки, мережі водопостачання та водовідведення, зливна каналізація та влаштовано новий шар асфальтобетонного покриття.

У місті також тривають роботи з відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях за адресами: вул. Андрія Малишка, 2; вул. Торговиця, 14 – 18 (стара назва – вул. Живова); вул. Миру 2–А; вул. Миру, 3–А; вул. Івана Мазепи, 1; вул. Лесі Українки, 29; вул. Іванни Блажкевич, 5 (стара назва – вул. Макаренка); вул. Галицька, 41, вул. Олександра Смакули, 1.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ