Особливості оренди контейнера під склад

Особливості оренди контейнера під склад

30.07.22 21:58 2 600

Оренда контейнера під склад - затребувана послуга серед представників малого, середнього, великого бізнесу та приватних осіб. З підвищенням продажів сезонних товарів, необхідністю перевезення товарів із однієї локації в іншу, придбання партій товару великого розміру з метою економії змінилося уявлення у тому, де його зберігати досі відправлення на місця реалізації. Часто контейнери використовуються для зберігання особистих речей, що пов'язано з частими переїздами між містами та країнами по роботі чи навчанню. Дуже корисна річ, що використовується майже кожним.

Послуга оренди контейнерів під склад з'явилася завдяки self-storage, адже саме оренда індивідуальних осередків чи боксів стала початком для розвитку нового ринку у США, а далі – і в інших країнах світу. У країнах СНД послуга зберігання доступна лише після 2000-х років, тому перебуває на стадії формування та переосмислення. Адже кожна нова послуга, яка з'являється в країні, проходить тест на актуальність її жителями, переоцінюється, покладаючись на їхні звички та спосіб життя.

Навіщо потрібний склад для тимчасового зберігання речей?

  • Приватні особи отримують переваги у вигляді звільнення простору у приватному будинку чи квартирі, якщо йдеться про житлове приміщення невеликого розміру, де немає можливості зберігати сезонні речі. Безперечно, можна звернутися за допомогою до сервісу індивідуального зберігання, але не завжди простору може бути достатньо, щоб завантажити всі речі. Тоді як після оренди контейнера-складу можна отримати доступ до комфортного простору, де поміститься велосипед, мотоцикл, а не лише ліжко та інші габаритні речі. Приватні особи орендують контейнери під склад на час ремонту, що, погодьтеся, зручно, і знижує ризик пошкодження особистих речей.

  • Представники бізнесу придивляються до зберігання товарів у контейнері-складі, адже немає необхідності вкладати кошти у купівлю та будівництво власного складу. До того ж, можна підібрати склад за місцем розташування, близькості до транспортної розв'язки. Вартість контейнера, який використовується як склад, залежить від площі простору, що орендується, та умов зберігання.

У регіонах послуга зберігання не така затребувана, як у великих містах у приватних осіб, але все ж таки сервіс розростається і покращується, адже є на кого орієнтуватися, і кого брати за приклад, розвиваючи власний бізнес у сфері self-storage.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 69)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Naithary - 30.07.22

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
OchraSmoke - 30.07.22

детальніше ласка