Скутери KV – ідеальне рішення для активного життя в мегаполісі

Скутери KV – ідеальне рішення для активного життя в мегаполісі

02.08.22 00:34 0 474

Для тих, хто цінує свій час та безпеку руху, ідеальним варіантом для повсякденного життя в умовах міста чи невеликого селища, стануть скутери китайського виробника KV. Вони мають якісну підвіску, що ефективно гасить вібрацію від бездоріжжя та дозволяє рухатись з найбільшим комфортом. Виробник попіклувався й про міцний двигун, завдяки якому скутер має гарну динаміку в будь-яких умовах.

Компанія ретельно працює над удосконаленням усіх систем своєї продукції. Це дає змогу представити широкому загалу сучасний та потужний скутер KV (купити можна тут) з високотехнологічним оснащенням. При цьому виробник намагається втримати найбільш важливий для користувачів баланс якості та вартості товару.

Дизайнерські та технічні особливості

Далеко не всі бюджетні мотокомпанії з КНР приділяють багато уваги дизайну своєї продукції. Але це не стосується KV, бо саме цей виробник зробив ефектний та сучасний асортимент скутерів, де кожна модель представлена у насичених кольорах, а її корпус візуально відповідає аналогам з більш дорогих спортивних категорій.

Найпопулярніші моделі:

  • KV BWS HT150T 30;

  • KV HT150-25;

  • KV HT150-18.

Ретельна робота над кожним елементом скутерів KV є гарантією відсутності таких частих проблем, як проміжки, люфти, розбалансування вузлів та інше. Високій якості відповідає й корпус техніки. Він виготовлений з міцного пластику, покритого спеціальним захисним шаром, що запобігає виникненню механічних уражень або негативного впливу УФ-випромінювання в процесі експлуатації. При всій своїй легкості та ергономічності скутер KV має гарну вантажопідйомність – до 150 кг.

Функціональне устаткування

Скутери КВ є універсальними транспортними засобами. Їх легко та комфортно використовувати у міських умовах або за межами мегаполісів. Це стало можливо завдяки таким параметрам технічного устаткування:

  • чотиритактний двигун, 9 л/150 куб;

  • гальма спереду дискові, ззаду – барабанні;

  • повітряна система охолодження;

  • варіаторна трансмісія;

  • гідравлічні амортизатори;

  • маятниковий підвіс;

  • кікстартер та електростартер.

Завдяки такому устаткуванню скутер має плавний рух та може розвивати швидкість до 100 км на годину. При цьому агрегат не потребує частого дозаправлення, маючи шестилітровий бак, об'єм якого розрахований на безпереревну роботу у 200 км шляху. Це робить його не тільки комфортним, але й дуже ефективним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 72)
Наступна новина: Вопросы,которые нужно ...

КОМЕНТАРІ