У Рівненській області перейшла на бік ворога – поліцейську з Луганщини судитимуть за державну зраду

У Рівненській області перейшла на бік ворога – поліцейську з Луганщини судитимуть за державну зраду

04.08.22 11:27 0 374
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури до Рівненського міського суду скеровано обвинувальний акт стосовно поліцейської районного управління поліції ГУНП в Луганській області. Їй інкримінують державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку березня цього року поліцейська, вже в умовах воєнного стану, поповнила лави силового блоку так званої «ЛНР», підконтрольного окупаційній владі рф, та погодилась зайняти посаду у «Марковскому РОВД МВД ЛНР».

Досудове розслідування проводили слідчі третього слідчого відділу ( з дислокацією у м. Рівному) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на п'ятнадцять років або й довічного, з конфіскацію майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Бюджет Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ