Близько 30-ти дітей тернопільських військовослужбовців відправилися на відпочинок у Хорватію

Близько 30-ти дітей тернопільських військовослужбовців відправилися на відпочинок у Хорватію

04.08.22 11:37 0 551
На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Хорватія Василя Кирилича цими днями 29 дітей віком від 8 до 14 років з тернопільських сімей військовослужбовців, які перебувають в зоні бойових дій і дітей полеглих Героїв разом із супроводжуючими особами відправилися на відпочинок та оздоровлення у Республіку Хорватію.

Термін перебування дітей на відпочинку – з 02 по 14 серпня 2022 року.

Зі своєї сторони Тернопільська міська рада забезпечує транспортні та організаційні витрати, а приймаюча сторона у Хорватії – проживання, харчування та культурну програму.

Як повідомив міський голова Сергій Надал, це перша така поїздка дітей у Хорватію на узбережжя Адріатичного моря від початку повномасштабного вторгнення росії, а наразі уже ведуться перемовини про наступну поїздку.

«Я дякую пану Василю Кириличу та його дружині за запрошення, підтримку і сприяння у забезпеченні відпочинку та оздоровлення дітей тернопільських військовослужбовців на морському узбережжі, - наголосив Сергій Надал. – Незважаючи на те, що у нас було мало часу на підготовку і організацію поїздки – всього 5 днів, нам вдалося зібрати дітей і вирішити усі організаційні моменти».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бюджет Тернопільської ...
Наступна новина: На хабарі викрито керівника ...

КОМЕНТАРІ