На баланс однієї із військових частин Тернопільської громади передано запчастини і комплектуючі

На баланс однієї із військових частин Тернопільської громади передано запчастини і комплектуючі

04.08.22 12:04 4 425
Станом на 161-й день повномасштабної війни росії проти України, Тернопіль продовжує забезпечувати необхідною автомобільною технікою, військовим спорядженням та екіпіровкою наших захисників, які мужньо боронять українські кордони і дають гідну відсіч російським окупантам.

«Нещодавно ми отримали запит від командування однієї з військових частин Тернопільщини щодо тих запчастин і комплектуючих до військової техніки, в яких є потреба у наших захисників. І наразі всі необхідні товарно-матеріальні цінності, серед яких шини, сальники, карбюратори тощо, уже придбані, і ми їх офіційно передаємо з балансу Тернопільської міської ради на баланс військової частини, - повідомив міський голова Сергій Надал. – Тернопіль й надалі продовжуватиме бути надійним тилом та забезпечувати необхідним спорядженням наших військовослужбовців, аби якомога скоріше прогнати окупантів з України та здобути перемогу».

Нагадаємо, у Тернополі діє «Програма обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік», фінансування якої відбувається за кошти місцевого бюджету. Так, від початку року на фінансову підтримку військових формувань за даною програмою спрямовано понад 8,5 млн грн.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 серпня антибіотики у ...
Наступна новина: У Рівному судитимуть ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
maxanaxzero - 04.08.22

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
Dmitry_Bolotov - 04.08.22

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
Arckhem - 04.08.22

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
u4enik - 04.08.22

Автор, а Вы в каком городе живете если не секрет?