Силікагелевий наповнювач для котів: переваги та рекомендації щодо підбору

Силікагелевий наповнювач для котів: переваги та рекомендації щодо підбору

14.08.22 05:35 0 540

Декілька років поспіль як наповнювачі для котячих лотків використовувалися звичайні аркуші газети або пісок з вулиці. Однак такий підхід до гігієни домашніх тварин має дуже негативні наслідки:

  • сприятливі умови для розвитку бактерій та можливо хвороб тварини;
  • різкий неприємний запах у квартирі;
  • необхідність щоденного збирання таких безкоштовних наповнювачів.

Адже в сучасному житті дуже важливо мати під рукою надійний і якісний наповнювач, щоб ви і ваш кіт були задоволені.

Силікагелевий наповнювач для котів

Котячий наповнювач для туалету силікагель включає спеціальні кристали, які миттєво вбирають вологу та запахи. Характерною особливістю у використанні силікагелевих наповнювачів вважається їхня приголомшлива економічність - прибирати вміст лотка можна один раз на кілька днів. А купити силікагелевий наповнювач для котів ви можете на сайті https://e-zoo.com.ua/251-napolniteli-dlya-tualetov/f/11583-silikagelevyi.

До того ж тільки кристали силікагелю завжди залишаться сухими на дотик, скільки б разів їх не використовували, що підтверджується відгуками про силікагелевий наповнювач на численних форумах. Котячий наповнювач силікагель дорожчий за аналогічні наповнювачі для лотка. Однак саме економічність силікагелю для котячого лотка може суттєво заощадити ваш бюджет.

До складу силікагелевого наповнювача для котячого туалету входить лише натуральна сировина, в основному – перероблений гель кислоти полікремнію. На вигляд цей наповнювач нагадує звичайний антибактеріальний пісок білого кольору, тільки з властивістю добре вбирати рідину і утримувати неприємний запах з котячого туалету.

Переваги силікагелевого наповнювача

До переваг використання силікагелю як наповнювач можна віднести кілька пунктів:

  1. Екологічна безпека — котячий наповнювач для туалету не має смаку та запаху, не містить у своєму складі токсичних речовин, не забруднює ґрунт, якщо потрапить на землю.
  2. Тривалий термін експлуатації та дивовижна економічність у використанні - до 50-60 днів можна не змінювати силікагелевий наповнювач для котячого туалету.
  3. До того ж лоток для кішки при використанні наповнювача із силікагелю спеціального складу можна вважати дійсно знезараженим, оскільки силікагель має антибактеріальні властивості.
  4. Гранули практично миттєво вбирають вологу, не допускаючи її випаровування та утворення неприємного запаху.
  5. Залежно від характеристик та особливостей виробництва силікагелевого наповнювача, цей товар може мати у своєму складі ароматичні кристалики, які після попадання на них вологи активують приємний аромат.
  6. Через свою структуру дрібні гранули котячого наповнювача (силікагелевого) практично не прилипають до лапок та вовни вашої домашньої тварини, завжди залишаючись у зоні лоточка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 67)
Попередня новина: Преимущества ...
Наступна новина: Майже 300 жителів ...

КОМЕНТАРІ