Переваги та недоліки мікрозаймів

Переваги та недоліки мікрозаймів

26.08.22 17:23 4 626

Ніхто не застрахований від незапланованих витрат. Проблеми зі здоров'ям, поломка смартфона, дитина порвала свою єдину куртку – ситуації можуть бути різні, але вихід один. Потрібно терміново десь роздобути гроші. Далеко не у всіх знайдеться родич чи друг, який готовий викласти потрібну суму. Залишається лише сподіватися на допомогу різних фінансових організацій.

Тут постає вибір: куди краще звернутися – до МФО чи до банку? Нерідко потенційні позичальники не бачать великої різниці між кредиторами. І тим не менш, вона є. Нехай принцип роботи один, але умови дуже відрізняються.

Розповідаємо про плюси та мінуси позик у мікрофінансових організаціях та розбираємось, у яких випадках у них варто звертатися.

Коли виникає необхідність у мікропозиках?

Інколи складна фінансова ситуація змушує йти на ризики та компроміси. Незважаючи на більш високий у порівнянні з банками відсоток, МФО затребувані у різних верств населення. Мікрокредитні організації є у кожному місті, чимало відповідних онлайн-майданчиків. Секрет їхньої популярності простий – гроші дають одразу після звернення. Коли немає часу на підготовку документів та на очікування схвалення від банку, рішення взяти короткострокову позику виглядає цілком виправданим. А якщо вам потрібен мікрозайм без відмов, то на сайті https://www.creditolist.com.ua, ви зможете знайти те, що вам потрібно.

За швидкість доведеться переплатити, і чимало, але проблему буде оперативно вирішено. Зазвичай у мікрофінансових організаціях беруть менші суми, ніж у банках.

Кредит у банку, як правило, беруть на покращення якості життя – купівлю дорогої техніки, ремонт у квартирі, відпочинок. Мікропозика потрібна скоріше для задоволення термінових потреб у непередбачених ситуаціях.

Затримка зарплати чи НП на зразок зламаного зуба – ось найчастіші причини звернення до МФО.

Переваги та недоліки оформлення позик у МФО

Потреба штовхає на прийняття поспішних рішень, про які згодом можна пошкодувати. Щоб цього не відбулося, попередньо варто зважити всі за і проти.

Переваги оформлення позики в МФО

Плюсів чимало. Процедура оформлення гранично проста та швидка, що робить цей вид кредитування найбільш привабливим для певної частини позичальників.

Переваги такі:

  • Звернення у будь який час. Онлайн-сервіси дозволяють отримати кошти, коли потрібно. Видача грошей триває цілодобово. Гроші прийдуть на електронний гаманець або картку, тому особисте відвідування офісу не буде потрібно.
  • Ніякої паперової тяганини. Перелік необхідної документації мінімальний. Найчастіше достатньо одного паспорта. Подавати довідку про доходи не потрібно.
  • Миттєве оформлення. Заявка заповнюється та розглядається набагато швидше, ніж у банках. Гроші переказують одразу після отримання схвалення. Найчастіше на все йде близько 10 хвилин.
  • Високий відсоток схвалення. Коли йдеться про невеликі суми, позитивна відповідь приходить у 98% випадків.
  • Доступність. Банки висувають до своїх клієнтів більш жорсткі вимоги. Обмеження за віком та погана кредитна історія стануть перешкодами для отримання грошей.
  • Мікрокредитні компанії лояльніші до позичальників. Наявність незначних прострочень та низький скоринговий бал не гарантують відмову.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 60)
Попередня новина: Кровать с секретом и ...
Наступна новина: Как заказать лучшие угли ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Trittsky - 26.08.22

Каменти жгут! :-D

аватар країна
newwawe - 26.08.22

Даже и не докопаешься.

аватар країна
BlackDisHat - 26.08.22

поза конкуренцією

аватар країна
Dreik1306 - 26.08.22

соглашусь с автором