Домашній кінотеатр: комфортні умови для змістовного дозвілля

Домашній кінотеатр: комфортні умови для змістовного дозвілля

31.08.22 19:16 4 912

Таку систему можна назвати кращим ресурсом для перегляду кіно в затишних домашніх умовах. Недарма домашні кінотеатри в Україні, як і в усьому світі, знайшли такий активний відгук у покупців.

Система домашнього кінотеатру 5.1 Paradigm Cinema 100 CT

Чому так багато охочих вибрати й купити домашній кінотеатр?

Обладнання таку пропонується в багатьох спеціалізованих магазинах. Гідний його асортимент представлений в каталозі Showtime. Тут пропонується продукція кращих сучасних виробників товарів даного виду. Зокрема, домашні кінотеатри в каталозі інтернет-магазину Showtime можна придбати з гарантією оригінальності товару. Для цього торгова марка співпрацює безпосередньо з виробниками даного обладнання або їх офіційними дистриб'юторами в Україні. Також завдяки цьому на домашній кінотеатр ціни в інтернет-магазині Showtime нижчі, ніж у середньому по ринку. І це далеко не всі переваги товарів і послуг даного магазину.

Комплектація й функціональні особливості

До комплекту пристроїв, які формують домашній кінотеатр, входить окрім програвача, колонки спеціальне обладнання для монтажу, налаштування і керування. Функції програвача виконує медіаплеєр, доповнений DVD приводом. Щоправда, він є найчастіше елементом бюджетного комплектування. Адже в більшості сучасних модифікацій інформація зчитується з таких носіїв як USB флешка чи карта пам'яті. Програвачі Blu-Ray, якими доповнюють комплект домашній кінотеатр з каталогів кращих виробників, забезпечують найвищу якість відео.

Інноваційні технології в системі кінотеатру

Більшість виробників у домашніх кінотеатрах застосовують передові технології. Одними з найбільш показових в цьому плані є системи 5.1 чи 7.1. Вони підтримують Dolby Digital, а також DTS. В результаті створюється ефект об'ємного звучання. Ці цифрові елементи, тобто декодери, дозволяють відтворювати реалістичне звукове наповнення. Окрім того:

  • Велике значення має і тип акустики. Колонки повинні бути досить потужними, щоб відповідати розміру приміщення і пропорційно збільшувати силу звучання в залежності від місця установки. В інтернет-магазині Showtime домашній кінотеатр замовити можна з високоякісною акустикою.
  • Вибір в залежності від форм-фактора залежить від місця постійного розміщення акустики. Найбільш популярним є підлоговий варіант. Більш доступними за ціною є моделі настінного типу. Також можна підібрати домашній кінотеатр з колонками, які вбудовуються в порожнини в стіні або ставляться на полички меблів.
  • Варіант дизайну обладнання визначається стилем приміщення, в якому має монтуватись домашній кінотеатр. Хоча представлені в каталозі Showtime домашні кінотеатри переважно виготовлені в універсальному стилі. Важливо, що система кріплення їх є мобільною, надійною і міцною.

Пропонуємо вам домашні кінотеатри купити недорого в інтернет-магазині компанії Showtime. Тут ви знайдете продукцію провідних світових виробників, якість якої гарантується.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 62)
Попередня новина: Важность экологически ...
Наступна новина: Чи зможе Україна навчатися ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ilya_suhov - 31.08.22

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.

аватар країна
Mediator1 - 31.08.22

круто

аватар країна
GriWan - 31.08.22

Супер! Автору - респект:)

аватар країна
keretomi - 31.08.22

Шикарно, добавляю в закладки