З Тернополя для потреб військовослужбовців Територіальної оборони ЗСУ передали чергову партію обладнання

З Тернополя для потреб військовослужбовців Територіальної оборони ЗСУ передали чергову партію обладнання

01.09.22 08:18 0 313
Тернопіль залишається надійним тилом, де продовжують підтримувати та допомагати українським захисникам, які понад пів року мужньо обороняють українську землю від російських загарбників.

Так, першочергово військова і гуманітарна допомога скеровується у ті батальйони, які формуються на території нашого міста і в яких служать тернополяни.

« передаємо чергову партію допомоги для наших захисників. Наші військові, представники батальйонів Територіальної оборони Збройних сил України, які дислокуються на Донеччині, вже вирушають до своїх підрозділів. Тож за запитом військових передаємо: дизель-генератори, портативні газові плити, набори балонів газу до цих плит, продукти тривалого зберігання, зокрема, консерви, а також – карти пам'яті, павербанки, флешки тощо, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Це все відправиться до наших військовослужбовців, які на передовій і захищають нашу державність».

Нагадаємо, цими днями на базі центру «Допомога армії від Тернополя» триває збір посилок для наших захисників, котрі несуть службу в Донецькій та Дніпропетровській областях. Проносити передачі можна за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. Телефон «Гарячої лінії»: +38 (067) 009-15-40.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На вул. Василя Костянтина ...

КОМЕНТАРІ