Камінні топки Kratki для заміських будинків,дач,квартир

Камінні топки Kratki для заміських будинків,дач,квартир

02.09.22 20:28 7 775

Польська компанія KRATKI спеціалізується на виробництві печей камінного типу, біокамінів і сучасних топок для дров'яних камінів. Цей бренд відомий високою якістю своєї продукції, а також постійним прагненням до впровадження інноваційних і вдосконалення наявних технологій.

Камінні топки Kratki дуже популярні, адже каміни широко використовуються для опалення та прикрашання інтер'єру. Топки Kratki виготовляють із чавуну й жаростійкої сталі на сучасному високоточному обладнанні. Це найважливіший елемент каміна, адже саме від топки залежить, наскільки ефективно опалюватиметься приміщення.

Усі елементи топок Kratki добре підігнані, мають гладку поверхню та ідеальні шви.

Усі камінні топки Kratki оснащено великим прозорим екраном панорамних розмірів Schott Robax, герметизованим жаростійким шнуром. Більшість моделей мають сучасну систему очищення скла. Усі моделі цього виробника обладнано системою подвійного допалювання димових газів, а також спеціальним регулятором повітря для горіння. Камінні топки Kratki мають дефлектор, шиберну заслінку та ящик для золи. Вони прості у використанні та невибагливі в обслуговуванні.

Переваги камінних топок Kratki

  • Просто монтуються.
  • Товсті міцні стінки топок для каміна дають змогу експлуатувати їх у режимі тривалого горіння. ККД становить 75%.
  • Ергономічна ручка, яку можна знімати, не нагрівається, що виключає ризик опіку під час роботи каміна.
  • Можливість регулювання подавання повітря дає змогу втручатися в робочий процес, досягати бажаної тяги та швидкості горіння.
  • Топки Kratki з теплообмінником допомагають опалювати не лише одну кімнату, а й весь будинок. Найчастіше вибирають камінні топки з водяним контуром. Ці ефективні опалювальні прилади передають енергію, що утворюється внаслідок згоряння деревини, енергоносію в батареях приміщення. Таким чином можна заощаджувати на опаленні.
  • Широкий асортимент дає змогу дібрати модель, оптимальну за розміром, потужністю та дизайном, яка впишеться в межі відведеного бюджету.

У своєму каталозі компанія «Дім Тепла» представляє широкий вибір камінних топок Kratki: Zuzia, Maja, Amelia, Eryk тощо. Вони мають тривалий строк гарантії та відповідають усім вимогам високих європейських стандартів. У кожній картці товару є докладний опис і зазначено технічні характеристики. Це допоможе порівняти моделі та зробити правильний вибір.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 61)
Попередня новина: Чому важливо грати в ...
Наступна новина: Як вибрати ноутбук: поради ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
SpamKillerRobot - 02.09.22

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
George_go - 02.09.22

Блог супер, побільше б таких!

аватар країна
koinohana - 02.09.22

тема реально старая

аватар країна
Repuls3r - 02.09.22

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
peacebyloveyou - 02.09.22

Поразительно!

аватар країна
artemyone - 02.09.22

Действительно интересная тема.

аватар країна
dontbeer - 02.09.22

Автор, а Ви в якому місті живете якщо не секрет?