Стевія Green Leaf при діабеті – солодощі щодня без шкоди для здоров’я

Стевія Green Leaf при діабеті – солодощі щодня без шкоди для здоров’я

03.09.22 00:04 2 556

Згідно зі статистикою, сьогодні у світі більше 422 млн людей страждають цукровим діабетом першого або другого типу. Однією з умов терапії виступає урахування глікемічного індексу кожного продукту, який споживається. Цей показник дозволяє оцінити, наскільки та чи інша їжа збільшує рівень глюкози у крові. Глікемічний індекс цукру дорівнює 100, тому багато хто вважає, що при діабеті необхідно повністю відмовитися від солодкого. Але звичний продукт можна замінити натуральним підсолоджувачем. Солодка стевія при діабеті ніяк не шкодить здоров'ю. Навпаки, вона позитивно впливає на весь організм.

Стевія при діабеті: корисні властивості

Солодка стевія добувається з листя однойменної трави, тому є цілком безпечною. У складі підсолоджувача відсутні глютен, ГМО, ароматизатори, підсилювачі смаку та будь-які інші синтетичні речовини. Саме тому стевію часто рекомендують діабетикам. Вона не тільки здатна підсолодити життя, а й допомагає впоратися з багатьма проблемами, які часто є супутниками цукрового діабету:

  • Калорійність стевії Green Leaf рівна нулю, тому набрати зайві кілограми з нею неможливо. Часто люди з діабетом мають надмірну вагу або навіть страждають ожирінням внаслідок порушення обміну речовин. Стевія допоможе подолати цю проблему і підтримувати форму.
  • Підсолоджувач стевія містить величезну кількість вітамінів та корисних елементів, які зміцнюють стінки судин, позитивно впливають на серцево-судинну систему, знижують рівень «поганого» холестерину.
  • Якщо в діабетика спостерігаються часті стрибки артеріального тиску, стевія допоможе його нормалізувати. Завдяки властивості знижувати показники її часто рекомендують гіпертонікам.
  • Зазвичай на фоні цукрового діабету значно знижується імунітет. Солодка стевія Green Leaf виправить ситуацію, оскільки здатна активізовувати та посилювати захисні функції організму.
  • Стевія успішно бореться з набряками, з якими зустрічаються практично всі діабетики, виводячи з організму зайву рідину. Це можливо завдяки сечогінним властивостям.
  • Внаслідок прийому специфічних препаратів може погіршуватися травлення. Солодка стевія Green Leaf допомагає його нормалізувати.
  • Натуральні підсолоджувачі стимулюють виробіток серотоніну (так званого «гормону щастя»), що покращує настрій і допомагає мислити позитивно. Це дуже важливо для людей з діабетом, оскільки вкрай важливо не зациклюватися на своїх проблемах та захворюваннях.

Але найголовнішим є те, що підсолоджувачі мають нульовий глікемічний індекс, що дозволяє купити стевію як цукрозамінник і регулярно її вживати. Така властивість дає можливість не слідкувати за кількістю спожитого підсолоджувача, хвилюючись про можливе перевищення допустимої дози, а просто насолоджуватися улюбленими ласощами, солодкою кавою чи чаєм.

Чи може стевія нанести шкоду?

Безпека споживання стевії при діабеті протягом тривалого часу викликала чимало запитань. Багато скептиків сумнівалися, що підсолоджувач дійсно не приносить шкоди, тому й проводилися численні дослідження.

Цим питанням почали серйозно займатися у 1977 році. Перші дослідження проводилися на щурах. Тваринам, які харчувалися їжею з високим вмістом вуглеводів та жирів, щоденно давали 10 г порошку з листя стевії. Через місяць було виявлено, що вміст цукру у крові в кожного щура значно знизився. Такі ж результати були отримані у відділенні лікувального та профілактичного харчування Українського інституту гігієни харчування та в Інституті ендокринології та обміну речовин АМН України у відділенні клінічної фармакології, де пізніше проводилися дослідження на людях з цукровим діабетом.

Дослідження підтвердили, що вживаючи стевію при діабеті, боятися не варто. Споживати її заборонено лише у випадку індивідуальної непереносимості, що зустрічається вкрай рідко. Також з обережністю споживати підсолоджувач варто людям, які проходять специфічне лікування. В такому випадку варто проконсультуватися з лікарем, який визначить оптимальну добову дозу.

Де знайти корисний підсолоджувач?

Купити смачну і корисну стевію Green Leaf можна на офіційному сайті компанії. В асортименті представлені:

  • стевія в різній фасовці – від саше з разовою порцією до великих 300-грамових упаковок;
  • стевія з корицею або ваніллю, яка зробить випічку легкою та ароматною або додасть оригінальності напоям;
  • ерітрітол у великій упаковці на 500 г;
  • набори, в які входять декілька типів підсолоджувачів.

Оплатити замовлення можна будь-яким зручним способом – готівкою, карткою або за банківськими реквізитами. Забрати підсолоджувач можна самовивозом із точки видачі або оформити доставку «Новою поштою».

При наявності запитань завжди можна звернутися до менеджерів, які проведуть кваліфіковану консультацію і розкажуть все про корисні підсолоджувачі Green Leaf. А ще на веб-ресурсі компанії у відповідному розділі можна знайти смачні рецепти з додаванням стевії. З підсолоджувачами Green Leaf можна балувати себе улюбленими смаколиками хоч кожного дня і жити повноцінним життям, насолоджуючись кожним моментом, навіть з цукровим діабетом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 67)
Попередня новина: Криптовалюта Ріпл (XRP): ...
Наступна новина: Вам действительно нужен ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
yungluna - 03.09.22

Портал просто супер!

аватар країна
wozrast - 03.09.22

Спасибо за статью оказалась очень полезной.