Рівненщина: визнала себе винною у суді за свої «проросійські» висловлювання

Рівненщина: визнала себе винною у суді за свої «проросійські» висловлювання

03.09.22 11:47 0 318
За публічного обвинувачення Рівненської обласної прокуратури жительку м. Вараш Рівненської області визнано винною у виправдовуванні та запереченні збройної агресії російської федерації проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

Обвинувачена повністю визнала свою винуватість у вчиненні злочину проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Зокрема, прокурором у суді доведено, що остання у категоричній формі спростовувала вбивства збройними силами російської федерації цивільних громадян у м. Буча Київської області під час його окупації російською федерацією, вчинені ними факти мародерства, знищення житлових будинків та об'єктів цивільної інфраструктури, вбивства збройними силами російської федерації цивільних громадян у м. Краматорськ Донецької області, а також виправдовувала збройну агресію російської федерації проти України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі УСБУ в Рівненській області.

Загалом, за час широкомасштабної агресії рф в Україні, судом постановлено вже 5 вироків стосовно жителів Рівненщини за фактами заперечення збройної агресії окупанта.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 3 вересня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ