Де зробити електроміографію у Києві в надійній сучасній клініці?

Де зробити електроміографію у Києві в надійній сучасній клініці?

05.09.22 00:05 0 469

Для оцінки стану та якості роботи нервів та м'язів тіла проводиться спеціальна діагностика – електроміографія (ЕМГ). Це специфічний метод обстеження, який проводиться за певними показаннями та призначенням лікаря за допомогою спеціального медичного обладнання. У процесі діагностики використовується комп'ютерна техніка, яка оцінює скорочення м'язів верхніх та нижніх кінцівок, визначає швидкість проходження імпульсів нервовими волокнами. Крім того, ЕМГ дає можливість оцінити активність різних обробок та центрів головного та спинного мозку. У складі комплексної діагностики та обстеження пацієнтів, саме ЕМГ дозволяє знайти місця уражень, визначити їх тип та поширеність.

Які порушення та патології визначає ЕМГ (електроміографія) і де її можна зробити у Києві у сучасній клініці?

  1. Невропатії різної етіології.
  2. Будь-які види уражень нервово-м'язової системи.
  3. Дегенеративні зміни нервово-м'язової системи.

Зробити обстеження на найсучаснішому обладнання та отримати консультацію за результатами обстеження ви можете в медичному центрі "Аватаж" у Києві після запису на консультацію за посиланням https://awatage.com/ua/service/electromyography/. Ми пропонуємо якісне медичне обслуговування, яке відповідає європейським стандартам.

Підготовка до дослідження

Щоб отримати максимально точні та достовірні результати діагностики, перед обстеженням необхідно виконати певну підготовку:

  1. Дотримати напередодні звичні правила гігієни – прийняти душ.
  2. Утримувати руки та ноги перед процедурою в теплі, уникати будь-яких переохолоджень.
  3. Обмежень прийому їжі напередодні та в день виконання ЕМГ немає.
  4. Слід виключити нанесення на тіло будь-яких косметичних засобів у день процедури – не використовувати спреї, креми, лосьйони тощо.

Середній час проведення процедури – близько 30-40 хвилин. У складних випадках діагностика може тривати більше часу. Тривалість маніпуляції залежить від стану пацієнта, передбачуваного діагнозу та поставлених завдань.

Переваги звернення до медичного центру "Аватаж" для електроміографії верхніх і нижніх кінцівок

Електроміографія – це досить поширений метод діагностики, який відноситься до неінвазивних методів дослідження. ЕМГ за показаннями може проводитися не тільки у дорослих, а також у дітей, вагітних жінок, осіб із встановленим кардіостимулятором.

Медичний центр "Аватаж" спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних патологій різного характеру, реабілітації пацієнтів із встановленим неврологічним діагнозом або після травм. У стінах медичного центру ви можете пройти необхідні обстеження, отримати консультацію лікаря та кваліфіковану медичну допомогу. Це дуже зручно, що обстеження та лікування проводяться в умовах однієї клініки, що дозволяє пацієнтам отримувати всю необхідну допомогу в одному місці.

Основні плюси звернення до медичного центру "Аватаж":

  1. Найсучасніше обладнання для діагностики та лікування пацієнтів різних вікових груп.
  2. Відсутність черг – всі процедури проводяться за попереднім записом, у зручний для пацієнта час.
  3. Повна конфіденційність.
  4. Висока інформативність діагностики та результативність лікувальних процедур.
  5. Консультації провідних фахівців у сфері неврології, фізіологічної реабілітації.

На сайті клініки www.awatage.com представлена ​​докладна інформація про послуги. Ви можете звернутися до медичного центру у будь-який зручний час та пройти всі види обстеження в комфортних умовах, у тому числі без відриву від роботи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 57)
Попередня новина: Де краще розміщувати ...
Наступна новина: Чи є для школярів користь в ...

КОМЕНТАРІ