Smartsolutions - професійна допомога в сфері права,податків та фінансів

Smartsolutions - професійна допомога в сфері права,податків та фінансів

05.09.22 00:13 0 432

Українська компанія Smartsolutions надає професійну допомогу в сферах права, податків та фінансів. Команда складається з досвідчених фахівців – партнери, адвокати та старші юристи мають більше ніж 15-річний середній професійний досвід. У Smartsolutions клієнти звертаються за рішеннями своїх питань в таких сферах: супроводу підготовки та укладання правочинів, створення і структурування бізнесу, захисту бізнесу та активів, захисту прав акціонерів, корпоративних спорів, довірчого управління активами в інтересах бенефіціара, питаннях інтелектуальної власності, боротьби з піратством, посадових та економічних злочинів, бухгалтерського та податкового обліку, оподаткування та податкових спорів, податкового декларування, Е-декларування та спорів з НАЗК, віртуальних активів, супроводу ІТ проектів, щодо правової допомоги іноземцям в Україні, нерухомості, до сімейного адвоката та з приводу багатьох інших питань, віднайти відповіді на які можна у фахівців на сайті smartsolutions.ua.

Цінності та орієнтири Smartsolutions

Основа злагодженої роботи всередині команди та успішної співпраці з клієнтами – наявність спільних цінностей. Будучи сучасною компанією європейського рівня, Smartsolutions ставлять для себе не лише високу професійну планку, а й створюють важливі ціннісні орієнтири для команди, що допомагає безперервно розвиватись кожному фахівцю та компанії в цілому. Компанія так визначає свої цінності:

  1. ВІДПОВІДАЛЬНА КОМАНДА
  2. ДОВІРА
  3. ЕФЕКТИВНІСТЬ

Smartsolutions - консалтингова компанія, якій довіряють, яка постійно вдосконалюється, в якій та з якою приємно працювати. Своєю місією вони визначають створення цінного результату для своїх зовнішніх і внутрішніх клієнтів, спираючись на партнерство, індивідуальний професіоналізм та злагоджену командну роботу.

Цікаві факти про компанію

У цей нелегкий для країни час компанія Smartsolutions продовжує працювати, підтримуючи економіку, а команда, беручи участь в благодійних та громадських проектах, робить свій вклад у вирішення актуальних викликів українського суспільства та наближає нашу спільну перемогу.

  • Створили Благодійний фонд “Смарт Ангел” з метою сприяння розвитку дітей та посилення їх соціального захисту. Під час загострення українсько-російського протистояння у 2022 році фонд розширив напрями своєї діяльності, започаткувавши проект “Фронт Спротиву”, в рамках якого здійснює збір коштів на потреби Збройних сил України та забезпечення найнеобхіднішим дітей, які постраждали від збройної агресії рф проти України.
  • Стали першим асоційованим членом громадської спілки “Ініціатива Чисте Небо” для об’єднання гравців медіаринку в боротьбі з піратством контенту.
  • Долучилися до громадської організації “Партнери цифрового правозахисту” для реалізації проектів щодо захисту прав людини в мережі Інтернет.
  • Заснували Чернівецьку обласну федерацію з веслування на човнах “Дракон” для популяризації спорту та здорового способу життя.

Спеціалісти Smartsolutions об’єднані цінностями, мають чітко визначені місію та бачення розвитку, а також стійку громадянську позицію. Так, команді характерна згуртованість та єдність, а у роботі з клієнтами вони послуговуються принципами співробітництва, заснованого на дружніх відносинах та “кожен клієнт – партнер”, що заслуговує на довіру та сприяє багаторічній співпраці з компанією.

Якщо вам потрібні відповіді на ваші питання в сферах права, податків чи фінансів – звертайтесь до кваліфікованих юристів, бухгалтерів та адвокатів компанії, які, послуговуючись комплексним підходом до вирішення клієнтських завдань, віднайдуть якісне smart-рішення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 68)
Наступна новина: Как распознать болезнь ...

КОМЕНТАРІ