Як вибрати скло для фар на іномарку?

Як вибрати скло для фар на іномарку?

07.09.22 00:12 0 348

Усі автовласники іномарок можуть стикатися із проблемою «старості» фар. Це пов'язано з тим, що сучасні виробники використовують у конструкції фар не самі шибки, а лише полікарбонат. За наступним посиланням: steklafar.com.ua кожен може звернутися до компанії STEKLAFAR для вибору якісного скла для фари. Слід зазначити, що не обов'язково міняти фару, можна просто замінити скло, і це значно дешевше.

Полікарбонат – що це за матеріал і в чому його переваги?

Сучасні фарні конструкції мають складнішу форму, яку просто неможливо виконати з чистого скла. Тому виробники віддали перевагу зовсім іншому матеріалу. Так на зміну звичному склу прийшов оптичні полікарбонатні конструкції, які мають чудові характеристики:

  • матеріал перевершує скляний матеріал за ударною міцністю;
  • полікарбонат добре витримує вплив різних температур;
  • даний матеріал дуже технологічний;
  • полікарбонат ідеально підходить для сучасних форм та розмірів фар.

Однак цей матеріал має і істотний недолік. Справа в тому, що під впливом зовнішніх факторів згодом матеріал стає тьмяним і може покритися мікротріщинами та подряпинами. Від цього страждає якість висвітлення. У темний час доби пересуватися автомобілем з каламутними фарами стає просто неможливо. У зв'язку із цим необхідно проводити заміну фар.

Якщо повністю змінювати фари, це стане власнику дуже дорого. Набагато економічніше замінити самі скла фар. Таким чином, звернувшись до фахівців, можна без проблем скористатися послугою, при цьому не обов'язково шукати оригінальне скло, можна купити ідентичне оригінальним, якщо купувати у перевірених компаній і за якістю вони нічим поступатися не будуть.

Параметри вибору скла для фар іномарки

При виборі скла фар для іномарки варто орієнтуватися на такі:

  1. рекомендації виробника;
  2. основні характеристики. Тут варто врахувати габарити виробу;
  3. купувати варто оригінальні деталі. У цьому випадку покупець практично захищений від підробок та низькоякісного скла;
  4. не оригінальне скло для іномарок, може не поступатися як, але ймовірність придбати низькоякісний виріб зростає в кілька разів;
  5. купувати скло краще у спеціалізованих магазинах, де є відповідні сертифікати на товар;
  6. перед покупкою не зайвим буде проконсультуватися з фахівцем.

Заміна скла

Якщо внутрішня механіка фар не піддавалася поломці справна, але світлопроникність і зовнішній вигляд скла перестали влаштовувати, логічним буде зробити заміну. Зробити це можна самостійно якщо:

  • Ви володієте необхідними знаннями та досвідом.
  • Маєте у користуванні потрібні інструменти.

Готові зіткнутися з несподіваними проблемами при заміні (наприклад, для збирання фар був використаний термостійкий герметик, як у більшості автомобілів європейських та американських марок).

Звичайно, дуже малий відсоток водіїв, які готові зробити цю операцію самостійно, і не йти згодом за переробкою своєї роботи до сервісного центру. Набагато вигідніше одразу звернутися до професіоналів, це значно заощадить особистий час та вбереже нервові клітини.

Компанія STEKLAFAR, офіційний сайт яких https://steklafar.com.ua пропонує придбати скло для фар, а також скористатися іншими послугами, наприклад, швидкою та якісною доставкою за демократичними цінами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 59)

КОМЕНТАРІ