Цього тижня у Тернополі підрядні організації продовжують виконувати локальні поточні ремонти

Цього тижня у Тернополі підрядні організації продовжують виконувати локальні поточні ремонти

07.09.22 08:39 0 234
Незважаючи на календарну осінь, сприятливі погодні умови дозволяють проводити локальні поточні ремонти на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та автомобільних шляхах Тернопільської громади.

Так, на вулиці Новій, що у селі Курівці, днями працівники підрядної організації проводитимуть влаштування асфальтобетонного покриття. Попередньо тут було зроблено корито проїзної частини та влаштування дороги щебенево-піщаною сумішшю.

Продовжуються роботи з відновлення підходів автомобільного моста через р. Серет на вул. Андрея Шептицького у Тернополі. Цими вихідними на ділянці вулиці проводилось влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

На вул. Квітовій триває відновлення проїзної частини. Наразі працівники підрядної організації встановлюють тут дорожні знаки.

Влаштування піщано-щебенової основи та фігурних елементів мощення проводиться й на ділянці від вул. Олени Теліги до вул. Івана Котляревського, 24.

Також у місті ремонтуються двори та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Івана Мазепи, 1, вул. Іванни Блажкевич, 5, вул. Торговиця, 14-18, вул. Олександра Смакули, 1, вул. Лесі Українки, 29, пров. Цегельний, 1-Д, вул. Максима Кривоноса, 3.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі внутрішньо ...
Наступна новина: 12-13 вересня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ