Новий аграрний майданчик VAS починає роботу в Україні

Новий аграрний майданчик VAS починає роботу в Україні

08.09.22 00:32 1 499

Онлайн торгівля міцно зайняла свої позиції у світі. Аграрний ринок не став винятком.

Купівля та продаж сільгосптехніки в мережі заощаджує кошти, які могли бути витрачені на роз'їзди та пошуки потрібного товару.

Тепер є ще легший спосіб, тому що всі товари зібрані в одному просторі – це аграрний маркетплейс: https://ua.vas.trade/.

Даний сервіс підійде як для дрібних фермерських господарств так і для великих аграрних виробництв та підприємств. Займайтеся не лише купівлею та продажем товарів, але й налагодженням партнерських контактів та клієнтів.

Основною метою розробки даного сервісу було створення інтуїтивно зрозумілого сайту зі зручними для заповнення картками товару та чатом для спілкування користувачів.

І це вдалося – після швидкої реєстрації себе як приватної особи чи свого підприємства, ви будете повністю готові до купівлі та продажу.

Натиснувши кнопку каталог, ви ознайомитеся з усіма категоріями на сайті, такими як:

  • сільськогосподарська техніка
  • обладнання
  • спецтехніка
  • запчастини
  • готові продукти
  • хімія та добрива
  • землі та с/г нерухомість
  • різні аграрні послуги

Навігацію по сайту також прискорює рядок швидкого пошуку товару, який приведе вас одразу до потрібної категорії.

Категорія «Сільгосптехніка» одна з найважливіших.

Тут вас зустрічає великий вибір сільськогосподарської продукції із різноманітною кількістю фільтрів для пошуку. Відсортуйте товар за видом, виробником, роком випуску, технічними характеристиками, щоб прискорити пошук потрібного товару та купити сільгосптехніку в Україні.

Також аграрний майданчик VAS пропонує купити трактори, комбайни, садову техніку та запчастинами до всіх груп товарів.

Готові продукти – справжня знахідка для фермерів та трейдерів зерна.

Це каталог, який для зручності користувачів був поділений на три категорії – продукти тваринного та рослинного походження, а також продукти переробки. Тут доступні для продажу та купівлі всі відомі види культур, м'ясних продуктів та риби, а також більшість видів продуктів переробки.

Наявність всіх характеристик, інформації про вагу та про тару та можливість оптового продажу стануть у нагоді як підприємствам для закупівлі сировини, так і для продажу вже готових продуктів для вживання.

Так чому ж все-таки VAS?

Позитивних сторін досить багато. Сервіс дає можливість не тільки купити сільськогосподарську техніку в Україні, а й розібратися у тенденціях ринку, вибирати продавців з історією угод та відгуками та самому набувати репутації.

Реєстрація та публікація безкоштовна, є платна можливість просування публікації та купівля міток, таких як «Розпродаж» або «Терміново».

І ви можете бути впевнені, що ваша публікація не загубиться серед усього каталогу, сервіс дотримується принципу сумлінної конкуренції, що допомагає продати та купити товар навіть без використання додаткових інструментів.

Однозначно варто зареєструватися та переконатися у зручності самостійно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 71)
Попередня новина: Изжога
Наступна новина: Неизвестный Киев

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kkkus - 08.09.22

Так, досить цікава стаття.