Caterpillar розширює програму заміни двигунів

Caterpillar розширює програму заміни двигунів

09.09.22 02:24 0 370

Caterpillar розширює свою програму сервісної заміни двигунів, щоб надати нові альтернативи капітальному ремонту двигунів. Програма складається з чотирьох варіантів, включаючи нові змінні двигуни, двигуни Cat Reman, заміну двигунів із короткими блоками та важкі довгі блоки.

Розширена програма пропонує низку замін обладнання, що використовує двигуни до Cat C7.1 або 320 кінських сил.

На складі компанії ТД Технокомплект ви завжди можете вибрати та замовити запчастини до дизельних двигунів Кат із доставкою службами перевізниками. Звертайтесь, наші консультанти розкажуть, підкажуть та підберуть. У випадку, якщо необхідної оригінальної запчастини немає, ми в найкоротші терміни замовимо її у виробника.

За словами Caterpillar (Катерпілар), нові рішення для заміни або двигуна Cat Reman швидше та простіше, ніж повна реконструкція, та забезпечують збільшений час безвідмовної роботи та продуктивність. Програма також допомагає менеджерам обладнання досягти цілей сталого розвитку, використовуючи відновлені компоненти, які інакше можуть бути відправлені на звалища.

«Щоб максимізувати віддачу від своїх інвестицій, клієнти очікують, що їхнє обладнання працюватиме рік за роком, навіть після тисяч годин напруженої роботи», - сказав Рон Шульц, менеджер із продажу на світовому ринку післяпродажного обслуговування, у підготовленій заяві. «Промислова енергетика приділяє особливу увагу відновленню машин, і ця програма забезпечує відмінну альтернативу продовженню терміну служби, не купуючи зовсім нові».

За словами компанії, з новим двигуном, що замінюється, клієнти отримують вигоду від абсолютно нових двигунів, побудованих відповідно до заводських специфікацій, які відповідають стандартам викидів і забезпечують ту ж початкову продуктивність.Цей підхід також забезпечує зниження витрат на ремонт та капітальний ремонт, розширений гарантійний захист та швидкий час виконання робіт.

Двигуни Cat Reman відновлюються відповідно до їх початкових експлуатаційних характеристик за допомогою найсучасніших методів утилізації, дотримання суворих правил повторного використання, використання передових виробничих систем та надійного контролю якості. Потім нещодавно відновлений двигун Cat знову входить у ланцюжок поставок із перезапуском життєвого циклу, готовим до встановлення.

Стаття ТД Технокомплект.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 69)
Наступна новина: Причины,по которым вы ...

КОМЕНТАРІ