Переваги дубового пиломатеріалу

Переваги дубового пиломатеріалу

25.09.22 08:34 4 472

Обрізна дубова дошка має низку безперечних переваг перед іншими видами пиломатеріалів, включаючи зовнішню презентабельність та високу якість, завдяки яким займає лідируючі позиції при створенні дорогих інтер'єрів. А купити обрізну дубову дошку ви можете на сайті https://drova-kiev.in.ua/ua/pilomateriali/doshka-obrizna/tovschyna-35-mm.

Для цих цілей використовується виключно сухий пиломатеріал обрізний з вологістю в межах 8-10%. Дошка із природною вологістю використовується досить рідко для зовнішніх робіт.

Перевагою дошки обріза з будь-яких сортів дерева є мінімальна присутність обзолу по краях і чітко позначені параметри, що регламентуються вимогами ГОСТ. Зауважимо, що меблі, підлога в приміщеннях та стінові панелі виготовляють виняткового із сухого пиломатеріалу вищого гатунку без будь-яких дефектів.

Застосування дубової дошки

З дубових дощок можна створювати не тільки елітні інтер'єри в класичному стилі, а й модні сьогодні: «хай-тек», «арт-нуво», «кітч» у різних приміщеннях.

Дитяча кімната

Завдяки гіпоалергенним властивостям дубовий пиломатеріал відмінно підходить для виготовлення дитячих ліжечок, шафок, шкільних полиць, столів і стільців. З дошки можна зробити гарне різьблене панно із казковим сюжетом.

Вітальня

У вітальні обрізна дубова дошка чудово виглядає як підлогове покриття, стінові панелі. З неї можна робити ексклюзивні столи, крісла, дивани, серванти та інші предмети меблів.

Кухня

У кухонному блоці будуть чудово виглядати меблі з дубової обрізної дошки, включаючи бари-стійки, кухонні куточки, обробні дошки.

Заміські будинки, дачі, котеджі, офіси можна прикрасити сходами, стіновими панелями, віконними отворами їхньої дубової дошки.

Для домашнього майстра дубова дошка – це матеріал, в якому можна втілити будь-які творчі ідеї щодо виготовлення унікальних меблів, предметів декору, виробів, сувенірів.

Натуральну деревину дуба без перебільшення можна назвати «вічним матеріалом», який має довговічність, навіть в умовах підвищеної вологості та впливу ультрафіолетових променів. А краса природної текстури надає всім готовим виробам із дубової дошки королівську презентабельність, вишуканість та розкіш.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 65)
Попередня новина: Сонячна енергія у вашому ...
Наступна новина: Плюсы и минусы бумажных ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
gerbert_acevedo - 25.09.22

просто афигенно!!!!))

аватар країна
litvinsedaya - 25.09.22

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
hitriy_dmitriy - 25.09.22

А чи давно запустили цей сайт?

аватар країна
ProfBOY - 25.09.22

Мені все сподобалося