Яку медичну техніку буде корисно мати вдома?

Яку медичну техніку буде корисно мати вдома?

29.09.22 23:59 1 385

Не завжди виходить запобігти нещасним випадкам і захворюванням. Ніхто з нас від них не застрахований. І навіть якщо ви й ваша сім’я ведете здоровий спосіб життя, є медичні товари, які не будуть зайвими у кожному домі.

Медтовари для домашнього використання на різні випадки життя

Яку медичну техніку буде корисно мати вдома

Побутова медтехніка – повноцінне приладдя медичного призначення. Часто такими ж або не набагато складнішими засобами користуються й лікарі. Апарати наділені функціями, які роблять їх найбільш комфортними для використання у повсякденності. Завдяки такій техніці, можна не просто контролювати, а й стабілізувати стан хворого, проводити фізіотерапевтичні процедури та маніпуляції, рекомендовані лікарем, забезпечувати в приміщенні здоровий мікроклімат.

Прилади, що допомагають діагностувати стан здоров'я

Найпопулярніші серед них термометри. Вони дозволяють виміряти температуру тіла. Термометри бувають:

  • електронними;
  • ртутними;
  • інфрачервоними;
  • з гнучким наконечником.

У деяких сім'ях вдома є тонометри. Прилади потрібні для контролю кров'яного артеріального тиску. В каталозі інтернет-магазину медтехніки Baldinelli представлені механічні, електронні, напівавтоматичні та автоматичні прилади, що додатково дозволяють виміряти пульс.

Люди, що страждають на підвищений або знижений рівень цукру в крові повинні мати вдома глюкометри. Вони дозволяють контролювати будь-які зміни показників, щоб вчасно скоригувати дієту або прийом ліків. Пристрої для діабетиків є простими в експлуатації. Для діагностики достатньо проколоти палець і нанести краплю крові на одноразову тест-смужку. Вони комплектуються напівавтоматичними скарифікаторами з ланцетами. Достовірну інформацію можна отримати вже за кілька секунд.

Прилади для профілактики та лікування захворювань на дому

До цієї категорії належать:

Інгалятори

Застосовуються для лікування хвороб дихальних шляхів, серед яких бронхіт, ларингіт, астма. Небулайзери, ультразвукові пристрої, а також компресорного та парового типу прості в експлуатації та ефективні. Вони через легені постачають в організм лікарські речовини.

Медтовари для здорового мікроклімату

До них відносяться іонізатори, зволожувачі, а також очищувачі повітря, що роблять його свіжим та корисним. Адже чисте повітря в будинку – одна із застав хорошого самопочуття всіх членів сім'ї.

Масажери

Здатні стимулювати точки на тілі, що відповідають за певні органи, допомагають розминати м’язи, зменшуючи біль.

Реклайнери

На вигляд нагадують крісла, але здатні підлаштовуватися під особливості анатомії тіла і знімати з хребта навантаження. Корисні як для тих, хто велику частину дня проводить на ногах, так і для працівників офісів.

Назальні аспіратори

Пристрої дозволяють швидко та легко очистити від слизу порожнину носа.

Концентратори кисню

Можуть знадобитись жителям мегаполісів для поліпшення кисневого обміну в організмі, хворим на Ковід-19, тим, хто страждає на легеневу та серцеву недостатність, простудні захворювання.

Пристрої санітарного призначення для інвалідів

У магазині медтехніки можна придбати і пристрої, призначені для догляду за людьми у післяопераційний період, інвалідами, тяжкохворими та людьми похилого віку, які потребують стороннього догляду. До них відносяться:

  • спеціальні ліжка;
  • інвалідні крісла;
  • милиці;
  • накладки на унітаз.

Від того, наскільки придбана техніка відповідатиме фізичним особливостям та потребам пацієнта, залежать якість його життя в цей період і результат реабілітації. Додатково вона спрощує життя і людей, які його доглядають. Тому купувати таку продукцію варто у профільних торгових точках, що гарантують безпеку та тривалий термін експлуатації товару, надають консультативну допомогу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 68)
Попередня новина: 74 комплекти теплої форми ...
Наступна новина: 3 простых шага для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
leninandwood - 30.09.22

Мне все понравилось