5 випадків,коли берці стануть найкращим вибором

5 випадків,коли берці стануть найкращим вибором

04.10.22 12:16 7 554

Перше, що спадає на думку при слові «берці» - армія. Вважається, що це саме армійське взуття, і тому сфера його застосування має вузькі рамки. Але це черговий міф, адже правильно підібрані літні, демісезонні або зимові берці можна використовувати у багатьох інших ситуаціях. А купити якісні берці ви можете тут.

Берці для полювання

Професійні мисливці вже давно помітили, що цей вид чоловічого взуття має безліч переваг. По-перше, вони надійно захищають ноги під час пересування по пересіченій місцевості. Сезони полювання припадають якраз на час, коли погода найсуворіша: весна, осінь та зима.

Влітку теж можна полювати, але тільки з другого тижня серпня, а це вже практично осінь, дощі, сльота і таке інше. Це вже друга перевага берц для полювання – непромокальність. У 60% випадків взуття виготовляється з натуральної шкіри або спеціальної тканини, яка унеможливлює проникнення вологи до ніг. Водночас матеріал не створює несприятливої  атмосфери всередині, яка могла б призвести до виникнення грибка та неприємного запаху.

По-третє, мисливцеві має бути зручно будь-якої поверхні – тверда земля, глина, трава. Також потрібно пам'ятати, що в лісі можна випадково наступити на гілки, якесь сміття тощо, а підошва якісних берців упоратися з цим навантаженням і захистить стопу від пошкоджень. Легкість також є важливим моментом, оскільки після невдалого пострілу доведеться швидко тікати від розлюченого звіра, або навпаки, гнатися за ранком.

Берці для риболовлі

Всі переваги, які торкнулися попереднього пункту, мають велике значення і тут. У той же час, рибалці доводиться стикатися з ще більш суворими умовами, оскільки поблизу водойм у будь-яку пору року грунт м'який, холодний, мулистий і слизький. Не можна допустити, щоб взуття ковзало, інакше це призведе до плачевних наслідків. Тому варто купити берці для риболовлі, так як вони мають хороший протектор з глибоким малюнком, який забезпечує надійне зчеплення навіть з глинистим грунтом.

У зимовий час на перший план виходить інша проблема рибалки – довго доводиться сидіти на одному місці, через що ноги починають замерзати. Щоб цього уникнути, варто вибирати берці з якісним утеплювачем, якій ми присвятили окрему статтю. Вони стануть надійним захисником від холоду, навіть за умов суворої російської зими.

Берці для гір

Багато людей у  зимовий час вибирають у гори, причому не завжди це комфортні бази з очищеними доріжками, обігрівачами в номерах та іншими благами цивілізації. Деяким подобається зовсім інший відпочинок у горах:

  • Хайкінг - долається не більше 3 км, а ночівлі навіть не передбачені, іноді називають "походом вихідного дня".
  • Трекінг – переходи на 3-5 км та ночівлі у спеціалізованих кемпінгах.
  • Бекпекінг - вся провізія знаходиться в рюкзаку, немає точного маршруту, можна зупинятися на базі або облаштовувати намет самостійно.

Незалежно від того, який вид найближчий, берці для походу в гори стануть чудовим варіантом. На камінні вони забезпечать достатню стійкість, перешкоджатимуть травмам, вивихам, розтягуванням м'язів тощо. Під час дощу не дозволять воді потрапити до ніг, а за снігу захищатимуть від морозу. Ми вже розповідали про військові берці для туризму, тому можете дізнатися про це детальніше.

Активні ігри у берцях

Не обов'язково виходити за межі міста, щоб переконатися, що це чудове чоловіче взуття. Купити хороші берці можна для різних активних ігор, таких як:

  1. Пейнтбол;
  2. Лазертаг;
  3. Страйкбол;
  4. Хардбол.

Всі вони є імітацією невеликої битви, яка проходить в умовах пересіченої місцевості, міста, пустелі і таке інше. Міські берці тут можуть показати всі свої найкращі сторони:

  • Зручність;
  • Надійність;
  • Захист ніг.

Крім того, не варто забувати, що у битві зовнішній вигляд також має значення. Справжній солдат ніколи не вийде на поле битви без гідного чоловічого взуття.

Робота на городі або на ділянці

Навіть для такого, здавалося б, найпростішого завдання, як підготовка саду у весняний чи осінній період, взуття має велику важливість. Не можна сказати, що тут варто купувати берці і тільки їх, тому що комусь більше зручні будуть кросівки або інші варіанти. Але все-таки варто поглянути на деякі моменти, в яких берці нададуть неоціненну допомогу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 42)
Попередня новина: Хотите организовать ...
Наступна новина: Купівля медтехніки: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Tututututututu - 04.10.22

Красивый пост, многосмысленный…

аватар країна
luidyada - 04.10.22

Куль надо таких статей по-больше!

аватар країна
Sspaces - 04.10.22

улыбнуло с утречка

аватар країна
Pozner88 - 04.10.22

отлично излагаете

аватар країна
XIMIK_24 - 04.10.22

Отличная Инфа

аватар країна
pluxurypluxurypluxury - 04.10.22

Невероятно красиво!

аватар країна
pumba117 - 04.10.22

реальна тема