Зимовий тактичний одяг: що обрати?

Зимовий тактичний одяг: що обрати?

08.10.22 10:12 0 397

Вибір зимового тактичного одягу для військового має вкрай важливе значення, адже від правильності вибору безпосередньо залежить не тільки комфорт і здоров'я, але і безпека бійця, тому обов'язково потрібно враховувати, для яких завдань ви вибираєте одяг. Що краще на передовій: куртка чи бушлат? У даній статті ми вкажемо на відмінності і постараємося розкрити особливості. Розповімо, якими особливостями і перевагами володіє бушлат зимовий зсу і на що слід звернути увагу при виборі зимового одягу.

Чим відрізняється куртка від бушлата?

Почнемо з того, що будь – яка зимовий одяг призначена захищати нас від холоду-це факт, і куртка з бушлатом прекрасно справляються з покладеною місією, тільки ступінь захисту у них відрізняється. Якщо куртка більше підходить для холодної осені, то бушлат здатний витримати більш низькі температури.

У чому особливість куртки?

Куртка підходить для помірно холодної зими, вона часто виконана з плащової тканини, яка прекрасно протистоїть вітру і здатна витримати навіть сильний дощ. Щоб виключити потрапляння вологи всередину, передбачені ущільнювачі на рукавах, які забезпечують щільне прилягання до тіла, а також високий воріт. Внутрішня частина куртки оформлена флісовою тканиною, що забезпечує додаткове збереження тепла і комфорт під час експлуатації. А найголовнішою перевагою тактичної куртки є особливий крій, який не сковує рухів і дозволяє бійцеві залишатися маневреним і виконувати повний спектр поставлених завдань.

Про особливості бушлата

Бушлат-утеплена версія куртки. Він здатний захистити від більш низьких температур, забезпечує більш якісне збереження тепла і підходить для більш суворих умов. Як утеплювач використовується синтепон. Головна перевага даного наповнювача в тому, що він має легку вагу, тому куртка залишається легкою, що дуже важливо для виконання бойових завдань. Але бушлат не захищає від дощу, так як дощі не так актуальні в зимову пору, тому більшу увагу сконцентровано на захисті від холоду. Але якщо ви перебуваєте в такому кліматичному регіоні, де навіть взимку постійно йдуть дощі, то нічого не заважає надіти поверх бушлата дощовик.

Ось чому вибір одягу безпосередньо залежить від її призначення і умов майбутньої експлуатації. Куртка не може замінити бушлат, і навпаки. А якщо ви хочете забезпечити себе гардеробом на всі випадки життя, то вам бажано купити обидва вироби, куртку на осінь, а бушлат на зиму.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 59)
Попередня новина: 1 жовтня суботні ...
Наступна новина: У Тернополі затверджено ...

КОМЕНТАРІ