У Тернополі офіційно стартував проєкт «ТатоХаб»

У Тернополі офіційно стартував проєкт «ТатоХаб»

15.10.22 08:13 0 262
Цими вихідними у Тернополі відбулося офіційне відкриття проєкту «ТатоХаб». З цієї нагоди для для батьків та дітей організатори провели сімейний захід.

Участь в офіційному відкритті взяли міський голова Тернополя Сергій Надал та представники фонду ООН у галузі народонаселення.

«Вітаю усіх з початком роботи нового соціального проєкту, а також наших шановних гостей – представників фонду ООН у галузі народонаселення. Саме завдяки їхній підтримці ми реалізовуємо цілий ряд соціальних проєктів для нашого міста. Зокрема, презентуємо ще один проєкт «ТатоХаб». Його мета – підвищення ролі батька у сім’ї, рівня відповідальності батька за виховання дітей, укріплення статусу сім’ї та сімейних цінностей, – зазначає Сергій Надал. – Проєкт надзвичайно важливий, оскільки він реалізується у час війни. Додатково це буде ще одним елементом соціально психологічної реабілітації для наших військовослужбовців, які будуть повертатись з війни у свої сім’ї. Дякую представникам Фонду ООН у галузі народонаселення та послу Швеції в Україні за їхню фінансову підтримку задля реалізації цього проєкту».

У рамках свята дітей розважали аніматори, відбувалися цікаві майстер-класи, конкурси та естафети. Під час заходу діти також мали змогу створити малюнки, які передадуть для наших захисників на передову.

До слова, проєкт «ТатоХаб» у Тернополі вдалося реалізувати завдяки фонду ООН у галузі народонаселення за підтримки посольства Королівства Швеції в Україні в рамках проєкт «Трамплін до рівності».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі відбулося ...

КОМЕНТАРІ