7 міфів про встановлення відеоспостереження

7 міфів про встановлення відеоспостереження

26.10.22 22:01 0 451

Встановлення відеоспостереження – це незамінне рішення, якщо говорити про безпеку на об'єкті. І саме поширеність обладнання сприяла тому, що з'явилося багато міфів про відеоспостереження. Ці міфи впливають на деяких людей, які сумніваються про те, чи потрібна їм установка спостереження чи ні. Разом зі спеціалістами Controlmaster спробуємо розібратися з основними міфами, якими оповите таке охоронне обладнання.

7 основних міфів про встановлення спостереження

Жодна система спостереження зможе забезпечити якісну картинку

Важливо розуміти, що сьогодні системи відеоспостереження – це примітивне обладнання, здатне знімати в чорно-білому форматі. Це швидкісне та якісне кольорове відео з можливість фіксації руху та шуму. А нові розробки у сфері спостереження забезпечують можливість передачі як видно, а й звуку у високій якості. Винятком є ​​лише ситуації, якщо монтаж відеоспостереження було проведено під керівництвом дилетантів чи самостійно.

Камери спостереження не запобігають злочинам

Вони не можуть упіймати зловмисника за руку, але разом з цим нові технології спостереження дають можливість одразу отримувати тривожні повідомлення, якщо хтось зайшов на об'єкт чи якісь підозрілі звуки. Саме це дає можливість максимально швидко знаходити злочинців – власники об'єкта мають незаперечні докази безпосередньо факту злочину. Рівень розкриття на 70% вище.

Устаткування складно для користувачів

Сучасні системи відеоспостереження мають зручний і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, тому не буде жодних складнощів в обслуговуванні. Важливо лише, щоб було правильно проведено встановлення, разом із цим фахівці компанії з монтажу допоможуть розібратися з усіма нюансами використання обладнання.

монтаж камери відеоспостереження

Обов'язково потрібен комп'ютер

Спеціально розроблене програмне забезпечення для систем відеоспостереження дозволяє стежити за об'єктом зі смартфона або планшета, незалежно від вашого місця розташування. Віддалений доступ відеоспостереження дарує впевненість у тому, що на об'єкті не сталося нічого страшного.

Статична мережна адреса – обов'язкова умова

Є можливість встановлення відеоспостереження з можливістю зберігання та керування відео на окремих серверах без використання статичної мережевої адреси. Це гарантує користувачам максимальний комфорт та зручність.

Охоронне обладнання коштує дуже дорого

Навіть сучасні камери коштують недорого і доступні для звичайних людей або власників малого бізнесу. Це означає, що за помірну суму можна отримати якісне обладнання. Але пам'ятайте, що не варто економити на обладнанні - це може призвести до низької якості.

Відеоспостереження – це просто модно

Потрібно розуміти, що це не просто модна тенденція у сфері безпеки та бізнесу, а нормальне рішення для людей, які цінують свій комфорт, безпеку близьких та не хочуть ризикувати своїм майном.

Як бачите, будь-які міфи, пов'язані з відеоспостереженням, не мають нічого спільного з реальністю. Але вибирайте виключно надійне та ефективне обладнання, а монтаж довіряйте професіоналам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 61)

КОМЕНТАРІ