Кращі слім-бойлери 2022 року

Кращі слім-бойлери 2022 року

26.10.22 22:03 0 414

Електричні нагрівачі є постійними або резервними джерелами гарячої води в будинках і квартирах. Для невеликих приміщень застосовують моделі із вузьким корпусом. Вони підходять для заповнення наявних ніш у ванних кімнатах або кухнях. Слім-бойлери використовують також, як вбудоване обладнання. Розберемось в їх перевагах та інноваційних можливостях представників нових лінійок відомих виробників водонагрівачів.

Особливості конструкції бойлерів серії Slim

Такий тип електричних нагрівачів призначений для розміщення у стінних нішах, шафах та коморах. В залежності від дизайну приміщення та призначення можна вибрати бойлер для води у Вінниці у формі овалу невеликого діаметра або прямокутника з маленьким показником ширини та глибини. Зменшення дзеркала рідини для змішування забезпечує на 30% більше гарячої води за одиницю часу у порівнянні з бойлерами стандартних розмірів. 

Моделі відрізняються потужністю, способом установки та іншими характеристиками. Мають попит модифікації невеликих об'ємів, але є варіанти на 75 й більше літрів. В залежності від типу нагрівального елемента, що використовується, бойлери поділяють на такі види:

  1. З відкритим (мокрим) ТЕНом: знаходиться у контакті з водою. Варіанти з високою швидкістю нагріву та доступною ціною.
  2. З прихованим (сухим) ТЕНом: поміщений у керамічну колбу. Така конструкція не дає утворитися накипу.

Популярні слім-бойлери

Електричні прилади для нагріву води з вузьким форм-фактором поєднують комфорт при використанні та елегантний дизайн, що підходить до різних стилів. До рейтингу популярних моделей, які можна знайти також на сайті інтернет-магазину Алло, увійшли варіанти з такими перевагами:

  1. ATLANTIC O'Pro Slim PC на 50 або 75 л – інноваційний французький бойлер. Надійний мідний нагрівач з високою тепловіддачею та магнієвий анод біля нього за унікальною технологією Ohmic Protection перешкоджають утворенню накипу. Це подовжує термін експлуатації без технічного обслуговування. Пенополіуретановий шар між стінками не дає воді швидко охолонути, а зовнішній стороні нагрітися.
  2. Водонагрівач TESY Bilight Slim – високопродуктивна модель. Відрізняється фірмовою технологією INSUTECH низьких тепловтрат та можливістю управління потоком вхідної води. Стальний бак зі склокерамічним покриттям гарантує довгу експлуатацію.
  3. Electrolux EWH 50 Heatronic DL Slim DryHeat – надійний водогрійний прилад з можливістю регулювання роботи. Система X-HEAT складається з двох окремих сухих ТЕНів, які розташовані на дні бака. Користувачі програмують три режими температур. Налаштування зберігаються автоматично, що дає змогу кожному члену сім'ї вибирати потрібний ступінь нагріву.

Форма слім-бойлерів забезпечує високу продуктивність та незвичайний дизайн, який підходить до сучасних інтер'єрів. Додаткові функції нових моделей розширюють можливості налаштування згідно з обставинами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 59)
Попередня новина: 7 міфів про встановлення ...
Наступна новина: Розовый вибратор — ...

КОМЕНТАРІ