У Тернополі відбувся вечір пам’яті Олександра Смика3862

У Тернополі відбувся вечір пам’яті Олександра Смика3862

02.11.22 08:09 0 677
Днями у Тернопільському обласному українському драматичному театрі відбувся вечір пам’яті відомого українського барда, поета, драматурга Олександра Смика з нагоди 65-річчя від Дня народження.

«Ми вшановуємо пам’ять видатного українця, тернополянина і, що для мене найбільш важливо, мого друга – Олександра Смика. Він завжди умів говорити просто та щиро, і водночас це – зачіпало серце і душу. Він був надзвичайно позитивною, доброю, чуйною людиною. Любив життя. Був справді відданий Україні. Він – голос майдану у Тернополі, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Він був справжнім творцем і упродовж усього свого життя творив завжди й усюди. Десять років під його керівництвом у Тернополі розвивався культурний простір. Олександр Іванович, коли брався за якусь справу, то завжди робив це щиро, із великою любов’ю і саме тому йому це вдавалося. Він умів по-особливому розуміти й пізнавати людей. На жаль, його вже немає серед нас. Та нам залишились його творчість. Я впевнений, що там на небі він тримає духовний мистецький фронт. Вічна йому пам’ять».

Олександр Смик відомий Тернополю та Україні, зокрема, як бард, поет, драматург, член національних спілок України, Всеукраїнської музичної спілки, громадсько-політичний діяч, депутат Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, Олександр Смик відійшов у вічність 18 травня 2022 року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правовая помощь в любой ...
Наступна новина: Як вибирати подарунки?

КОМЕНТАРІ